Chivalry
Kilopat
Bak şimdi benim de kafam karıştı Asus tuf gaming A15 dedin sitede ddr4 ramla gelir yazıyor sende ddr5 ram varLaptopu direk aldığım için sitesine bakmadım 2x8 diye düşünmüştüm.
Bak şimdi benim de kafam karıştı Asus tuf gaming A15 dedin sitede ddr4 ramla gelir yazıyor sende ddr5 ram varLaptopu direk aldığım için sitesine bakmadım 2x8 diye düşünmüştüm.
Bak şimdi benim de kafam karıştı ASUS TUF Gaming A15 dedin sitede DDR4 RAM'la gelir yazıyor sende DDR5 RAM var Eki Görüntüle 1768056
Peki windowsun neden 1/2 gösterdiğini merak ettim şimdi hocam.Eki Görüntüle 1768058
2x8 işte. La havle...
![]()
TUF Gamingï½Dizüstü Bilgisayarï½ASUS Türkiye
Esporda zafer ve maÄlubiyet arasındaki fark milisaniyelere kadar inebilir. ROG Strix dizüstü oyun bilgisayarları, günümüzün en popüler oyunları için benzersiz hassasiyet ve pürüzsüz grafikler için ihtiyaç duyduÄunuz yüksek kare hızlarını sunarak size rekabet avantajı...www.asus.com
Eki Görüntüle 1768058
2x8 işte. La havle...
![]()
Esporda zafer ve maÄlubiyet arasındaki fark milisaniyelere kadar inebilir. ROG Strix dizüstü oyun bilgisayarları, günümüzün en popüler oyunları için benzersiz hassasiyet ve pürüzsüz grafikler için ihtiyaç duyduÄunuz yüksek kare hızlarını sunarak size rekabet avantajı...www.asus.com
Eki Görüntüle 1768058
2x8 işte. La havle...
![]()
Hocam şuradan da yola çıkalım. Şuan laptop takılı ramin 13.7gb kadarını kullanabiliyor. Çift kanal olsaydı bu 16gb'a daha yakın olmaz mıydı?Bu ne mantıksız işCPU-Z 4x32 bit dual channel diyor, görev yöneticisi 1/2 diyor
Komedi resmen.
Thaiphoon Burner indirip SS atar mısın?
EEPROM > SPD sekmesinden.
Ekran 144Hz 165 değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.