RAM'ler sıvı soğutma yüzünden oturmuyor

Kzyn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire nitro vapor-x 7900xtx ryzen 7 7800x3d msi pro b650-p wi-fi deepcool px1000G g.skill z5 6000mhz CL32 msi mpg gungnir 300r airflow arctic liquid freezer II 360mm
Aynı sıvı soğutmayı iCUE 220T kasayla kullanıyorum. Aslında sıvı soğutmayla pek alakası yok. Benim kasam ufak tefek olduğu için radyatörü takınca bu sefer RAM'ler takılmıyor. Önce RAM'leri takıp ardından radyatörü takıyorum. Bu seferde RAM'lerle işim olursa radyatörü sökmeden RAM'ler çıkmıyor.
Low profile bir RAM'in yoksa sıvı soğutmayı kullanma imkanın yok.

Low profil derken nasıl demek istediniz anlamadım ama CORSAIR 16GB Vengeance RGB PRO Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA elimdeki RAM bunlar
Kasanın önüne takmaktan başka çare yok o zaman.

Normal fan onlar da, vidalarını söküyorsun ve çıkarıyorsun. Camı çıkarmadan kasa içinden de halledilebilir olması lazım.

Dediğiniz gibi yapmaya çailişiyim ama 3 fan kasa gibi o aparatı çıkartmak gerek galiba.
Sıvı pompayı ön panele takacağım ama fanlar nasıl olmalı.
@oguzhnsrmn @Mithat Berhan

Dosya Ekleri

• IMG_20200830_133432.jpg
    IMG_20200830_133432.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Ben yeni bir çözüm getirdim eğer görüntü problemminiz yoksa radyatörü taktıktan sonra RAM'lerin olmadığı yere yani işlemcinin üstü oraya bir fan takıp diğer fanı kasanın dıştarafına takmaktır her şekilde hava akış sağlanmış olacak bu şekilde ama fanım kirlenir falan diyorsan 3 yazıcıyla oraya bir şekil çıkartırsın gizlersin veya üzerine toz filtresi koyarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı