Hata oluşturur hocam mavi ekran hataları alabilirsiniz. Rehber: RAM seçimi, RAM uyumluluğu ve CL değeri nedir?
Dostum şimdi bende bulunan RAM'in stoğu yok asla da gelmeyecek gibi gözüküyor. Bunun yanına bir tane RAM almak istiyorum. Yanına hata vermeyecek bi ram var mıdır?yok doğru. bu kiti alman daha mantıklı olacaktır aynı fiyata geliyor yani
Dostum şimdi bende bulunan RAM'in stoku yok asla da gelmeyecek gibi gözüküyor. Bunun yanına bir tane RAM almak istiyorum. Yanına hata vermeyecek bir RAM var mıdır?
Bende bulunan ram zaten 3000mhz3200MHz CL15 olarak bir RAM bulamadım 3000MHz olan var fakat oda 900TL civarı. Ve sizin şu anki RAM'iniz 3200MHz olduguna göre yine uyumsuz çalışacaktır ( eğer çalışırsa ) üzgünüm ama bütün kapılar yeni 2x8GB RAM'e gidiyor.
Bende bulunan RAM zaten 3000MHz
Crucial 8 GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15
Sorunsuz çalışır değil mi? Ona göre sipariş edeceğim.
Sorunsuz çalışır değil mi? Ona göre sipariş edeceğim.
Sizin RAM'iniz 1.35v bu linkini yolladıgım RAM 1.2v sorun yaşatabilir bildiğim üzere mavi ekran sorunu yaşatabilir voltaj değerleri aynı değil.
uzun zamandır 2x8 yapmak icin bekliyorum. Başka aynı voltaj RAM yok mudur?
Bunu alırsam elimde ki RAM'i ne yapacağım?Araştırdım maalesef ben bulamadım. En iyisi dediğim gibi 2x8GB aynı değerlere sahip RAM almak olacak. Fiyat performans olarak yine bunu öneriyorum alacak olursanız. Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M2E3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.