Bunu alırsam elimde ki RAM'i ne yapacağım?
Bunu alırsam elimde ki RAM'i ne yapacağım?
1 haftadır 2. elden satmayı deniyorum 650TL'den ama mesaj atan bile yok.2.el olarak satabilirsiniz hatta fiyatını kaba taslak olarak 600TL'ye satabilirsiniz piyasada 0I yok sonuçta.
1 haftadır 2. elden satmayı deniyorum 650TL'den ama mesaj atan bile yok.
Eğer 2.el alabilirseniz yukarıda linkini bıraktım sanırım sizin raminizin aynısı. Satıcıyla konuşup ayrı illerdeyseniz Param Güvende ile alabilirsiniz.
Bende ki RAM bu.Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2. elden almayı düşündüm ne kadar güvenli olur RAM'de bir sorun var mıdır diye kararsız kaldım.
Bunun fiyatı 600TL Senin attığının fiyatı 550 tl ikisinin arasında bir fark var mı?RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.
Bunun fiyatı 600TL senin attığının fiyatı 550 TL ikisinin arasında bir fark var mı?
RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.
Sorduğum soruYukarıda yazdıgım gibi. Sıkıntılı çıkarsa geri gönderir paranızı alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.