Çözüldü RAM'lerin CL değerleri farklı olursa sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Eğer 2.el alabilirseniz yukarıda linkini bıraktım sanırım sizin raminizin aynısı. Satıcıyla konuşup ayrı illerdeyseniz Param Güvende ile alabilirsiniz.
Bende ki ram bu
2. Elden almayı düşündüm ne kadar güvenli olur RAM'de bir sorun var mıdır diye kararsız kaldım.

Bende ki RAM bu.
2. elden almayı düşündüm ne kadar güvenli olur RAM'de bir sorun var mıdır diye kararsız kaldım.

RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.

RAM'lerin yanması veya bozulması zordur. Ekran kartı gibi sıkıntılı çıkma olasılığı düşüktür. Zaten Param Güvende ile alacağız için eğer sıkıntılı çıkarsa geri gönderirsiniz, RAM geldiğinde test yaparsınız.
Bunun fiyatı 600TL Senin attığının fiyatı 550 tl ikisinin arasında bir fark var mı?

Param güvende ile bana ulaştıktan sonra kullanıp deniyip tekrar geri gönderebiliyor muyum?

Yukarıda yazdıgım gibi. Sıkıntılı çıkarsa geri gönderir paranızı alırsınız.

Yukarıda yazdıgım gibi. Sıkıntılı çıkarsa geri gönderir paranızı alırsınız.
Sorduğum soru
bu ile
Bunun arasında bir fark var mı?

Şans işi tamamen ama ortada saçma sapan fiyatlar olmadığı sürece en ufak riski bile almamak lazım. Ben alakasız RAM'leri kombinasyon yapıp kullanmıştım zamanında hiç hata da almamıştım ama stabil ve sağlıklı bir sistem için düzgün RAM kullanmak şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı