Sorduğum soru.
Bu ile.
Bunun arasında bir fark var mı?Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tamamdır. Aklımda ki tüm sorulara cevap verdiğin için teşekkür ederim.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tix-ddr4-3000mhz-cl15-pc-ram-1068502001/detay bu bunu pazarlıkla indirebildiğiniz kadar indirin.
Sorduğum soru
bu ile
Bunun arasında bir fark var mı?Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Senin RAM'in aynısını ben kullanıyorum dur sana detaylıca açıklayım ne yapacağını. Ballistix Sport eski model onu pas geç şimdilik.
Fakat Crucial Ballistix 3200MHz CL16 bulursan da rahatça alabilirsin. Neden biliyor musun çünkü 3000MHz CL15 ile birebir aynılar kontrolcüleri, bellekleri hiç fark yok. Yalnızca fabrikadan farklı değerle çıkıyorlar. İkisini de 3200MHz CL16 ya da 3000MHz CL15 sorunsuz kullanabilirsin.
Bunu 2. elden alacağıma bende olan RAM'in aynısını 2. elden alsam daha mantıklı olmaz mı?Senin RAM'in aynısını ben kullanıyorum dur sana detaylıca açıklayım ne yapacağını. Ballistix Sport eski model onu pas geç şimdilik.
Fakat Crucial Ballistix 3200Mhz CL16 bulursan da rahatça alabilirsin. Neden biliyor musun çünkü 3000Mhz CL15 ile birebir aynılar kontrolcüleri, bellekleri hiç fark yok. Yalnızca fabrikadan farklı değerle çıkıyorlar. İkisini de 3200Mhz CL16 ya da 3000Mhz CL15 sorunsuz kullanabilirsin.
Her şeyi aynı olan RAM varken neden farklı RAM alsın ki? 2.elden alacaksa aynısını alsın yoksa senin dediğin gibi.
Bunu 2. elden alacağıma bende olan RAM'in aynısını 2. elden alsam daha mantıklı olmaz mı?
Senin dediğin RAM'in stoğu olsa şuan direk alırdım ama 2. elden alıcakken aynı ramden alıyım en azından. Sağol bu aradaOnun da her şeyi aynı. C9BJZ bellekleri kullanıyorlar, kontrolcüleri de aynı. Crucial yalnızca stok değerlerini farklı tutmuş fakat birbirlerine direk uyum sağlıyorlar yan yana koyduğunda. Ben de seninkini söyledim zaten hani bulamazsa veya çok pahalıysa onu da gönül rahatlıyla alabilir diye.
Dediğim gibi iki RAM de aynı ama bulduysan tabii 3000Mhz CL15 al. Bunlar çok flexible RAM'ler benimkileri 3600Mhz CL14 OC ile kullanıyorum misal.
Crucial Ballistix C9BJZ overclock
RAM'ler az önce teslim edildi. Bunlara overclock için hangi değerlerden başlasak? @The Front Man @Bella_Ciaowww.technopat.net
Senin dediğin RAM'in stoku olsa şu an direk alırdım ama 2. elden alacakken aynı RAM'den alayım en azından. Sağ ol bu arada.
Senin dediğin RAM'in stoğu olsa şuan direk alırdım ama 2. elden alıcakken aynı ramden alıyım en azından. Sağol bu arada.
Stok olsaydı 2. el ile uğraşmıyıp anında alıcaktım 3200Mhz CL16'ıRica ederim. Ben de sene başında overclock yapmak için güzel RAM bakıyordum baktım 3200Mhz CL16 ile 3000Mhz CL15 arasında 300 TL fark var. O zaman sorduğumda bunların birebir aynı olduklarını ve aynı şekilde overclock olabildiklerini söylemişlerdi. Ki öyle de çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.