Rampage 600W 80+ Bronz PSU Nasıldır?

Bende Rampage 600w 80 plus kullanıyordum güvenemediğim için ve bilgisayarı kapatınca cızırtı çıkardığı için, Cooler Master 600w lite 80 plus aldım öneririm.

Kısa süre önce tekrar psu almam gerekti ve gene dönüp dolaşıp high power aldım ( 600w performans gd 80+ gold 400 tl ) özellikle gerçek sertifikalı ürün almak isteyenler için f/p ürünleri var.

Konuyu tekrar hortlatıyorum, kusura bakmayın. Ben bu modelin 500w 80+ olanını aldım. İş işten geçti artık. Sertifika sitesinde model numarasını yazdığımda (RMP-500-80P) Segment bilgisayar olarak doğru Psu'yu görüntüleyebiliyorum. Ve biliyorum ki bu sertifika sadece verimlilik, ekipman kalitesi burada görünmüyor.

Birinci şahıs olarak sıkıntı yaşayanlar ne olduğunu paylaşabilirlerse çok sevinirim. Gerçekten değiştirmelisin o PSU patlar diyorsanız, yarı parasına satıcam 1 aylık Rampage'yi ve bu benim için üzücü olacak. Malum ikinci elde kolay satılmıyor. Bir de artık okuduğum onca forumdan sonra FSP hariç marka almam, o da en ucuzu nerden baksan 400 lira. Kısacası girdi yani...

Edit:
Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU
310 tl, çok güvenilir marka/model midir? Alınır mı? Yıllarca ekipmanlarıma zarar vermeden çalışır mı?
Ya patlamıyor ama başta bende alırken yorumlara karşı çıktım sertifikalı falan filan dedim. Bi sürü sonra kendiliğinde bozuldu. Aslında çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Yeterli güç mü veremiyor artık ne anlamadım. Yoksa gayet sorunsuz cızırtısız sessiz kullandım. Çok çabuk bozuldu. Sen yine de alma. Daha kaliteli bir şeye yönel.

Hocam beni korkutuyorsunuz. Aldığım çok mu kötü :( 80p sertifikası var araştırdığımda bu önemli dediler. Mesajınızı görmeden önce kasaya monte ediyordum şuan kullanıyorum sesiz güzel çalışıyor bilemedim şimdi korluttuyorsunuz beni
Merhaba Güç kaynağını ben de almayı düşünüyorum bir sorun çıktı mı?

Konuyu hortlamak yerine yeni konu açıp sorabilirsiniz. Bir üst mesajda alan arkadaş da tavsiye etmemiş.

Onun yerine bu modeli alın.

Kısa süre önce tekrar psu almam gerekti ve gene dönüp dolaşıp high power aldım ( 600w performans gd 80+ gold 400 tl ) özellikle gerçek sertifikalı ürün almak isteyenler için f/p ürünleri var.
Arkadaşın almış olduğu High Power GD serisi 600W 80+Gold ürün, harika bir ürün, fiyatı şuan nedir bilmiyorum ama, bütçe varsa şiddetle tavsiye ederim.

FSP, Corsair veya Cooler Master gibi markalara bakın. Ayrıca FSP markası çoğu markaya PSU üretmekte direk FSP alın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı