Rampage 600W PSU alınır mı?

1500-2000 TL verdikten sonra aldığın malı övmek marka koleligidir de siz bana burada boşuna salladiniz ilk mesajıma bakmanızı rica ediyorum. 😃😃😃

Ben PSU ovmuyorum kardeşim ucuzsa alınır fakat yuhh ev patladı gitti falan durumları yok ondan bahsediyorum TAA 3070'in falan yeni çıktığı zaman ofise hadroon mu platon mu neyli PSU'lu sisyem dizmisti hem de kurgu bilgisayarına. 😃

Ucuzsa alınır ne Allah aşkına ya, git 10 TL'ye tavuk döner ye o zaman nasıl olsa ucuz.

O yukarıda Corsair önerme sebebim o paraya sağlam marka varken gerek yok Rampage'e. Zaten kuzende RTX 3060 var ve onu bile besliyor Corsair. Bu 1.

Yorum okuyup gelip burada PC ile alakalı yorum yapıyorsunuz, buna çıldırıyorum bu 2.

Recep Baltaş ve Abdullah Hacıgül örneğini verme sebebim de sanki hayatınızda yüz yüze o kadar sistem incelemişsiniz de konuşuyorsunuz diye. Bu 3.

Son olarak o kadar para çıktıktan sonra sıfır PSU alırım. Kutusui faturası ve garantisi olur. Bu da 4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eski modelleri olsa daha riskli olurdu şu an sisteminiz çok az watt kullanıyorsa yüksek watt gücü olan bu markalar kullanılabilir ama yine de tavsiye etmem ben Everest ve Rampage PSU kullandım sorun yaşamadım hatta Everest PSU 15 yıllık ve o kadar sürede kullandım hala çalışıyor Rampage ise 1 ay kullandım bende sorun olmadı olmak zorunda değil zaten ama yine de çok zorunlu kalınmadığı sürece bu PSU'lar alınmamalı.
Şu an DeepCool PSU kullanıyorum çok memnunum ve sistemi sağlama almakda çok önemli PSU iyi alınmalı önemsiyorsanız alacağınız PSU'nün koruma özelliklerinede bakabilirsiniz hatta korumalı prizlerde alabilirsiniz.

Çok eski modelleri olsa daha riskli olurdu şu an sisteminiz çok az watt kullanıyorsa yüksek watt gücü olan bu markalar kullanılabilir ama yine de tavsiye etmem ben Everest ve Rampage PSU kullandım sorun yaşamadım hatta Everest PSU 15 yıllık ve o kadar sürede kullandım hala çalışıyor Rampage ise 1 ay kullandım bende sorun olmadı olmak zorunda değil zaten ama yine de çok zorunlu kalınmadığı sürece bu PSU'lar alınmamalı.
Şu an DeepCool PSU kullanıyorum çok memnunum ve sistemi sağlama almakda çok önemli PSU iyi alınmalı önemsiyorsanız alacağınız PSU'nün koruma özelliklerinede bakabilirsiniz hatta korumalı prizlerde alabilirsiniz.
Benim bahsettiğim olay bu adamlar haha atıyorlar Max 1 PC leri olmuş onu da babalarına ağlayarak aldırmışlar gelip konuşuyorlar. 😃

Senin kaç tane var PC bebesi :D
1 PC m oldu elime de

1 am 2 anakart,4-5 DDR2 anakart,3-4 ddr3 anakart geçti, 4 tane PSU deneyimleme fırsatım oldu Boost, High power, everest ve xigmatek. Xigmatek kfg li olmasına rağmen hayvan gibi fan sesi ve cw var digerleri de 100 yıllık olduğu için onlarda da fan sesi bi hayli fazla ama biriyle problem yaşamadım benim hatam olarak ta high poweri yaktım.

1 PC m oldu elime de

1 am 2 anakart,4-5 DDR2 anakart,3-4 ddr3 anakart geçti, 4 tane PSU deneyimleme fırsatım oldu Boost, High power, everest ve xigmatek. Xigmatek kfg li olmasına rağmen hayvan gibi fan sesi ve cw var digerleri de 100 yıllık olduğu için onlarda da fan sesi bi hayli fazla ama biriyle problem yaşamadım benim hatam olarak ta high poweri yaktım.
Amaç 1 PC n olsun 200 PC n olsun yorum okuyup arkadaşım şöyle oldu böyle oldu diyip anlatman bana koyuyor dostum. Ben sana herhangi bir kin, toxiclik beslemiyorum insanları yanlış yönlendirmeyin. O arkadaşta mümkünse Corsair dönsün zaten. O parayı ben de vermemmm verdirtmem. Zaten inat etmeyip konu altına ilk yazdığım mesajda direkt Corsair var. Allah'a emanet hayırlı bayramlar kardeşim.

Benim bahsettiğim olay bu adamlar haha atıyorlar Max 1 PCleri olmuş onu da babalarına ağlayarak aldırmışlar gelip konuşuyorlar. 😃

Tam bir zır cahilsin, yorum yapmak için 1'den fazla PC sahibi olmamız mı gerek, adam 2.elden bakıyor Corsair 550W önerilmiş sen hâlâ Everest Rampage savunuyorsun, benim de eski bir PC vardı 15 yıldır noname bir PSU'yla çalışıyor sıkıntı çıkmadı ama bende sıkıntı çıkmaması başkasında çıkmayacağı anlamına gelmez, bilmeden konuşup yeterince kendini rezil ettin daha fazla yorum yapma istersen.

Tam bir zır cahilsin, yorum yapmak için 1'den fazla PC sahibi olmamız mı gerek, adam 2.elden bakıyor Corsair 550W önerilmiş sen hâlâ Everest Rampage savunuyorsun, benim de eski bir PC vardı 15 yıldır noname bir PSU'yla çalışıyor sıkıntı çıkmadı ama bende sıkıntı çıkmaması başkasında çıkmayacağı anlamına gelmez, bilmeden konuşup yeterince kendini rezil ettin daha fazla yorum yapma istersen.
Corsair öneren kim bak bakalım fıstık.

Çöp denmez de o fiyata alınmaz 1 yıl önce 300 TL ye alabiliyoduk kendiliginden rgb li falandı. ☹️
Al bak burda da böyle demişim siz uzata uzata kayış gibi yapmışsınız konuyu.

Corsair öneren kim bak bakalım fıstık.

Al bak burada da böyle demişim siz uzata uzata kayış gibi yapmışsınız konuyu.

Önerenin sen olduğunu gördüm zaten, burada kaç kişinin o dandik PSU'lar yüzüne başı ağrıdı, sen kendin sıkıntı yaşamadın diye gidip leş noname ne olduğu belirsiz dandik PSU'ları savunuyorsun olayın uzama sebebi bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı