Rampage almayın aldırmayın!

Hepiniz yanılıyorsunuz

Firma hem ekonomi duruma göre ve hem Türkiye'deki kullanıcılarına satış yapabilmek adına uğraş veriyor diyorsun ki ekran kartı için kasa desteği yok diyorsun desteklisini falan iyisini aldığın kasanın fiyatında kolay kolay satan bir markada istesende bulamayacaksın zaten son zamanlarda çıkan çok iyi ürünleri var ve Türk firması bu firma bence nasıl kullanıldığı bilinmeden veya ne derece kart ağırlığı var bilinmeden gereksiz olmuş çamur atmış hacı birçok YouTube araştırmacıları Rampage bahsederler ve ne kadar fazla verirsen her markada olsun o kadar iyi mal alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyalde bu tür konu açanlara aşırı ayar oluyorum. Kardeşim madem ekran kartın ağır o zaman ona göre bir kasa alacaksın. Neymiş efendim kart ağırlıktan dolayı eğik duruyormuş. O zaman git ona göre bir kasa al yada destekleyici bir materyal al. Herkes sizin gibi zengin değil ki gidip pahalı ürün alabilsin. O adamlarda keyfinden ucuz ürün üretip satmıyor zaten. Bütçesi düşük olan insanların bir nebzede olsa bu ürünleri alabilmesi için üretiyor. Örnek vermek gerekirse kullandığım mouse Rampage ama klavyem Logitech g213 Prodigy. Param olduğu zaman klavyeyi aldım yokken gidip rampage aldım ve hiçbir sorun çıkarmıyor. Bu nasıl mantık almayın aldırmayın ben anlamıyorum.

hepiniz yanılıyorsunuz :)

firma hem ekonomi duruma göre ve hem türkiyedeki kullanıcılarına satış yapabilmek adına uğraş veriyor diyorsun ki ekran kartı için kasa desteği yok diyorsun desteklisini felan iyisini aldığın kasanın fiyatında kolay kolay satan bir markada istesende bulamayacaksın zaten :) son zamanlarda çıkan çok iyi ürünleri var ve türk firması bu firma bence nasıl kullanıldığı bilinmeden ve ya ne derece kart ağırlığı var bilinmeden gereksiz olmuş çamur atmış hacı :) bir çok youtube araştırmacıları rampage bahsederler ve ne kadar fazla verirsen her markada olsun o kadar iyi mal alırsın :)

Youtube araştırmacıları kim? Youtuber'lar mı? :D Uğraş veriyor dediğin, Çin'den getirtip logo basıyor, tamamen bundan ibaret.

GamePower diye bir marka var, o da aynısını yapıyor misal. Böyle markalar çok fazla. Bu markaların ürettiği ürünlere bakarsan hepsi birbirine benziyor. Çünkü yaptıkları tek şey logo basmak.
Sosyalde bu tür konu açanlara aşırı ayar oluyorum. Kardeşim madem ekran kartın ağır o zaman ona göre bir kasa alacaksın. Neymiş efendim kart ağırlıktan dolayı eğik duruyormuş. O zaman git ona göre bir kasa al yada destekleyici bir materyal al. Herkes sizin gibi zengin değil ki gidip pahalı ürün alabilsin. O adamlarda keyfinden ucuz ürün üretip satmıyor zaten. Bütçesi düşük olan insanların bir nebzede olsa bu ürünleri alabilmesi için üretiyor. Örnek vermek gerekirse kullandığım mouse Rampage ama klavyem Logitech g213 Prodigy. Param olduğu zaman klavyeyi aldım yokken gidip rampage aldım ve hiçbir sorun çıkarmıyor. Bu nasıl mantık almayın aldırmayın ben anlamıyorum.

Bu nasıl bir bakış açısı :D Alt tarafı markanın mouse'unu kullanarak bu yorumu mu yapıyorsun şimdi cidden?

Kartımın ağırlığına göre kasa alayım he? Anlıyorum.

Bu markalar sizce sizi düşündüğü için mi ucuz ürün satıyor yoksa sizin gibiler alasın diye mi? Kendilerinin üretmediği bir şeyi elbette daha ucuza satacaklar. Böylelikle benim gibi, senin gibi düşünen insanlar F/P ürünü olduğunu sanarak bu ürünleri satın alıyorlar.

Bir düşün arkadaşım. Sence diğer markalarla aynı fiyatlara satsa, sen bu ürünü mü tercih ederdin? Kalkıp da bana fiyatını savunuyorsun.

Youtube araştırmacıları kim? Youtuber'lar mı? :D Uğraş veriyor dediğin, Çin'den getirtip logo basıyor, tamamen bundan ibaret.

GamePower diye bir marka var, o da aynısını yapıyor misal. Böyle markalar çok fazla. Bu markaların ürettiği ürünlere bakarsan hepsi birbirine benziyor. Çünkü yaptıkları tek şey logo basmak.

Bu nasıl bir bakış açısı :D Alt tarafı markanın mouse'unu kullanarak bu yorumu mu yapıyorsun şimdi cidden?

kardeşim sen gidip en ucuz ürünü alırsan hangi marka alırsan al sorun çıkacaktır ve 1 sene kullanmışsın burada şimdi kim ne bilecek sen o kasayı düşürdün mü elinle kullanırken bastırdın da yanlışlıkla takım yerlerimi eğildi çatladı yani bin türlü şey olabiliyor Youtuber'lar mı? dediğin kişiler donanım arşivi gibi ürün hakkında yorum yapan bir çok Youtuber gördüm rampage tanıtan rampage 300₺ kasası var 900₺ kasası var aynımı sence? çinden diyorsun zaten senin ülkende bir çok kullandığın şey çinden gelme bu kadar kaliteye düşkünsen zamanından zalman şöyle 1000 1500 boş kasa alsaydın ya ve ya asus rog strix şu an 2000 üzerinde satılan powersız kasası var alabilirsin mesala için el veriyorsa tabi :)
Bu markalar sizce sizi düşündüğü için mi ucuz ürün satıyor yoksa sizin gibiler alasın diye mi? Kendilerinin üretmediği bir şeyi elbette daha ucuza satacaklar. Böylelikle benim gibi, senin gibi düşünen insanlar F/P ürünü olduğunu sanarak bu ürünleri satın alıyorlar.

Bir düşün arkadaşım. Sence diğer markalarla aynı fiyatlara satsa, sen bu ürünü mü tercih ederdin? Kalkıp da bana fiyatını savunuyorsun.

ben henüz rampage almadım ama almayı düşünüyorum asus rog strix serisini kullandım hep :) sizin gibiler derken kendinide kat dostum ama almadan önce biraz fazla koyup parana kıyıp rampage bile alsan iyi ürününü alacaksın ben türk firması olduğu için ben demek istiyorum sonu hüsranda olsa allah sağlık versin yine alınır bence karalama yapmadan önce biraz düşün

Evet doğru Casper markası da telefonlarında aynısını yapıyor. Çinli firma üretiyor farklı renklerde başka marka adlarında satılıyor. Burada bu markaları Türk malı ve kaliteli şekilde öven varsa ya satıcıdır yada bilgisi yoktur. Ucuz diye alınabilir tabi orası ayrı ama hem uzun bir deneyim yaşatmazlar hemde kullanım sırasında dahi sıkıntı yaratabilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı