Rampage almayın aldırmayın!

Ne yazsam, ardına saklanıp başka bir şey bulup onu yazıyor arkadaş

1 sene memnun olup, bir sorun yaşayınca gelip buraya bunu yazmadım. Ben zaten ilk kargodan geldiği an, kutusu açar açmaz anlamıştım malzeme kalitesinin ne kadar berbat olduğunu.

danakavaktan

bu forumda belli kimse rampage sevmiyorum nedense her kullanan yorumcuları süper ve çok iyi kullanıyorlar. garip
Gamepower denen çöp markanın kulaklığını hediye etmişlerdi. 10 gün sonra sol taraftan ses gelmemeye başladı ya kaliteli alacaksın paran yoksa biraz daha biriktirip kaliteli alacaksın. Zalman N3 3 fanlı fan kontrolcüsü var 290 TL 5 fana kadar destekliyor kontrolcü Rampage denen markada var mı, iyi yapsınlar alalım allah allah?

Bu kasayı topladığım zaman 230 Tl ye bulmuştum o zamanlar 230'a çok da iyi modeller olmadığından almıştım yani çok kaliteli mi? Değil ama fena da değil. Ama Rampage genel olarak alınmaz.

Corsair ve Cooler Masterda kullanıcı dostu değil kanımca aynı fiyata daha performanslı ürünleri olan Sharkoon,Aerocool gibi bir markalarda var kaliteli.
Aerocool tavsiye edilir. Güzel ve kaliteli ürünleri var imzamdaki kasadan memnunum.

Kesinlikle katılıyorum. Param böyle markalarla çarçur etmem. Malzeme altyapıları kalitesiz ve dayanıksız.

mantıklı bir cevap bulmak güzel oldu ne diyeyim sen iyi bir örnek vermişsin

gidip vatandan ve ya yakın bir şehirden parana kıyıp görerek bakarak alsaydın dostum o halde çoğu kişi iyi diyor memnun olanlar var sen anlıyorsun aslında benim ne demek istediğimi dostum

Çok haklı bir yorum.

alın size kasa kalite istiyorsunuz ya diğer markaların kaliteli ürünleride ortalama bu fiyatlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…