Rampage almayın aldırmayın!

Ne yazsam, ardına saklanıp başka bir şey bulup onu yazıyor arkadaş :D

1 sene memnun olup, bir sorun yaşayınca gelip buraya bunu yazmadım. Ben zaten ilk kargodan geldiği an, kutusu açar açmaz anlamıştım malzeme kalitesinin ne kadar berbat olduğunu.

:D danakavaktan

bu forumda belli kimse rampage sevmiyorum nedense her kullanan yorumcuları süper ve çok iyi kullanıyorlar. garip :)
Gamepower denen çöp markanın kulaklığını hediye etmişlerdi. 10 gün sonra sol taraftan ses gelmemeye başladı ya kaliteli alacaksın paran yoksa biraz daha biriktirip kaliteli alacaksın. Zalman N3 3 fanlı fan kontrolcüsü var 290 TL 5 fana kadar destekliyor kontrolcü Rampage denen markada var mı, iyi yapsınlar alalım allah allah?

Bu kasayı topladığım zaman 230 Tl ye bulmuştum o zamanlar 230'a çok da iyi modeller olmadığından almıştım yani çok kaliteli mi? Değil ama fena da değil. Ama Rampage genel olarak alınmaz.

Zamanında 50 TL'ye SN-R3 kulaklık almıştım 6 ay sonra kabloda temassızlık oldu. Daha sonra Vatan Bilgisayar'a gittim Rampage istemiyordum ama görevli ürünü aşırı övünce bende SN-RW1 180 TL'ye satın aldım. Şuan 4. senesi hala sıfır gibi çalışıyor. Ses kalitesi, mikrofon ve malzeme kalitesi bence aşırı iyi. Bence pahalı ürünleri fazlasıyla iyi oluyor. Ucuz ürünlerini satın alınca fiyatına göre malzeme kalitesi oluyor. Parası olanlarda bu nedenle markadan uzak duruyor ve başka markalara yöneliyor. Sizler ucuz ürünlerini satın alıp problem yaşayınca markayı kötülüyorsunuz veya ben aşırı şanslıyım.

mantıklı bir cevap bulmak güzel oldu ne diyeyim sen iyi bir örnek vermişsin :)
Ne yazsam, ardına saklanıp başka bir şey bulup onu yazıyor arkadaş :D

1 sene memnun olup, bir sorun yaşayınca gelip buraya bunu yazmadım. Ben zaten ilk kargodan geldiği an, kutusu açar açmaz anlamıştım malzeme kalitesinin ne kadar berbat olduğunu.

gidip vatandan ve ya yakın bir şehirden parana kıyıp görerek bakarak alsaydın dostum o halde çoğu kişi iyi diyor :) memnun olanlar var sen anlıyorsun aslında benim ne demek istediğimi dostum :)

Sosyalde bu tür konu açanlara aşırı ayar oluyorum. Kardeşim madem ekran kartın ağır o zaman ona göre bir kasa alacaksın. Neymiş efendim kart ağırlıktan dolayı eğik duruyormuş. O zaman git ona göre bir kasa al yada destekleyici bir materyal al. Herkes sizin gibi zengin değil ki gidip pahalı ürün alabilsin. O adamlarda keyfinden ucuz ürün üretip satmıyor zaten. Bütçesi düşük olan insanların bir nebzede olsa bu ürünleri alabilmesi için üretiyor. Örnek vermek gerekirse kullandığım mouse Rampage ama klavyem Logitech g213 Prodigy. Param olduğu zaman klavyeyi aldım yokken gidip rampage aldım ve hiçbir sorun çıkarmıyor. Bu nasıl mantık almayın aldırmayın ben anlamıyorum.

Çok haklı bir yorum.

alın size kasa kalite istiyorsunuz ya diğer markaların kaliteli ürünleride ortalama bu fiyatlarda :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı