Rampage almayın aldırmayın!

Makaleler
2
Bundan 1 yıl önce falan aldığım Rampage X Core adlı kasayı, görünüşüne aldanıp aldım. Malzeme kalitesi o kadar dandik ki. Bu kasa sağ olsun ekran kartımı yerine oturuyor fakat kasa desteği neredeyse olmadığı için kart (R9 380X) aşağıya doğru sarkık duruyor.

Önde 3 tane fanı bulunmakta fakat hiçbir işe yaramıyorlar. Sadece görünüş işte. Rampage almayın, aldırmayın arkadaşlar. Cooler Master, Corsair vb. markalar varken asla.

Aslında markada önemli illaki ama inanın bende bir kasa var Elba diye bir marka kasamın forumda bir tane konusu var ama çok memnunum bu arada 2. el aldım kasayı aldığımda iki fan vardı bir boş ızgara vardı oraya da ben taktım üç oldu çok memnunum kasadan baktım nette 150-200 civarı fiyata bulunabiliyor ama performansıda görünüşüde gayet güzel marka önemli olduğu kadar iyice inceleyip artılarını eksilerini kafada kurup almakta fayda var

Rampage serisinden ürün alınmaz katılıyorum. Şimdiye kadar 2 veya 3 Everest ürünü kullandım ve tek memnun kaldığım mouse pad oldu. O da bez parçası, elektronik değildi.
Dün KB-R19 Klavyesine bir göz gezdirdim, tam bir f/p gibi görünüyordu ama sizin konuyu görünce tekrardan soğudum Everest'ten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı