Rampage Apolet kasada hava sirkülasyonu nasıl sağlanmalı?

bilal232

Kilopat
Kasam Rampage Apolet. Önde 2 fan mevcut fakat önünde temperli cam olduğundan dolayı dışarıdan temiz hava almıyor, içeriden üretiyor.
Bir adet de arka tarafında egzoz fan var. Üst tarafa 2 tane fan takmayı düşünüyorum. Takacağım fanlar egzoz mu olmalı yoksa içeri mi üflemeli?

Baktığım kadarı ile yan tarafta boşluklar var gibi görünüyor oradan çekmiyor mu hava? Görsel atma imkanınız var mı?

Ön taraftaki cam panelin çevresinde delikler var fakat pek kullanışlı gözükmüyor hava akımı açısından.

Dosya Ekleri

• 0b75882a-868f-4536-8534-5c9a861d5b24.jpg
    0b75882a-868f-4536-8534-5c9a861d5b24.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 23
Ön taraftaki cam panelin çevresinde delikler var fakat pek kullanışlı gözükmüyor hava akımı açısından.

Çok kullanışlı olmasa da hava çekiyor en azından, sizin yerinizde olsam egzoz fanı ters takarım (içeri hava alacak şekilde) alacağım 2 adet fanı da egzoz niyetine kullanırım. Bence Mantıklı:)

Haklısınız ona dikkat etmemişim dediğim gibi fanları hava atacak şekilde takın öyleyse başka yol yok gibi.

Ekran kartınında altına ekstra 2 fan taksam daha iyi olması için olur mu yoksa buna gerek var mı?
Çok harcama yapmak istemiyorum fakat ekran kartı 80 dereceleri görüyor 3000 RPM'de ses çekilmiyor.
Şöyle 4'lü satılan fanlardan alsam çok kaliteli olmaz belki ama uygun fiyatlı 800 lira bandında. iş görür mü?
şunlar gibi

Ekran kartınında altına ekstra 2 fan taksam daha iyi olması için olur mu yoksa buna gerek var mı?
Çok harcama yapmak istemiyorum fakat ekran kartı 80 dereceleri görüyor 3000 RPM'de ses çekilmiyor.
Şöyle 4'lü satılan fanlardan alsam çok kaliteli olmaz belki ama uygun fiyatlı 800 lira bandında. İş görür mü?
Şunlar gibi.

Hocam iş görür evet bende ekran kartının altına 2 fan yerleştirdim yaklaşık 3 4 derece fark ettirdi yük altında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı