Rampage Carisma vs. Ramaprt vs. Everest Crystal

cbnkaan

Femtopat

Sizce hangi kasa?
Anakartım mATX.
Hanisinin boyutu daha küçükse onu alacağım ama kararsızım.

1000 TL Vatan şart değil.
Küçük kasa isterseniz bu iyi olur:

PSU olarak ise aslında o sisteme daha düşük PSU da yeter ama bence bütçe varken şöyle ömürlük bir PSU önereyim 😀

Küçük kasa isterseniz bu iyi olur:

PSU olarak ise aslında o sisteme daha düşük PSU da yeter ama bence bütçe varken şöyle ömürlük bir PSU önereyim 😀
O kasanın içinde ekran kartı çok ısınıyormuş.

Rampage rampart kullanıyorum gerçekten beğendiğim bir kasa fakat güç düğmesinin malzeme kalitesini beğenmedim sanki her an çıkcak gibi ama bu sorun benimle alakalı takıntılıyım bu konulara ama mesh kasa olması RGB'leri gerçekten güzel bir soğutmasının olması vb. yine alınabilir benim gözümde PSU C4 diyenlere bakma 80 Plus sertifikası var belli testlerden geçiyor düşük bütçede kullanılabilir bir PSU.

Rampage rampart kullanıyorum gerçekten beğendiğim bir kasa fakat güç düğmesinin malzeme kalitesini beğenmedim sanki her an çıkcak gibi ama bu sorun benimle alakalı takıntılıyım bu konulara ama mesh kasa olması RGB'leri gerçekten güzel bir soğutmasının olması vb. yine alınabilir benim gözümde PSU C4 diyenlere bakma 80 Plus sertifikası var belli testlerden geçiyor düşük bütçede kullanılabilir bir PSU.
80 plus sertifikası var diye güvenilir değildir eğer foruma bakarsanız patlayan psu konuları görebilirsiniz siz kullandınız diye başkası sıkıntı yaşamayacak diye bir şey yok.
Teknobiyotik'ten almam.
Neden?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı