Bu kulaklığı önerir misiniz?
175-180 TL civarlarında kulaklık öneriniz var mı?
175-180 TL civarlarında kulaklık öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden? Kulaklık kafasında mı patlayacak? PSU, monitör gibi şeyler alınmaz bence de ama kulaklıkta ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?Rampage Everest gibi markalardan uzak dur bütçeni biraz daha artırabilirmisin?
2 Hafta sonra bozulunca görürsün Rampage dandik bir marka kardeşim çin markası.Neden? Kulaklık kafasında mı patlayacak? PSU, monitör gibi şeyler alınmaz bence de ama kulaklıkta ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?
Bozulan Rampage kulaklıklara dair bi örnek? Rampage o kulaklığı bozulsun diye üretmiyordur herhalde.2 Hafta sonra bozulunca görürsün Rampage dandik bir marka kardeşim çin markası.
Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.Bozulan Rampage kulaklıklara dair bi örnek? Rampage o kulaklığı bozulsun diye üretmiyordur herhalde.
Bütçemi arttırmam zor bunun için biraz daha beklemem gerek ki artık beklemek de istemiyorum açıkçası.Rampage Everest gibi markalardan uzak dur bütçeni biraz daha artırabilirmisin?
Kendimde kullandım kardeşim 1 teki çalışmıyor cızırtılı ses veriyor Rampage sevdalıysan sen Rampage kullan ama başkalarının parasını çöpe artırma son noktayı koyuyorum senle tartışmayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.