Çözüldü Rampage Crack 2 videolarda donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Rampage crack 2 kulaklığımı 2.4 GHz Dongle'ı ile kablosuz olarak bağladığımda oyun oynarken herhangi bir problem olmuyor. Fakat herhangi bir platformdan video izlemeye başladığım zaman video bir süre sonra donuyor ve kulaklıktan ses alamıyorum. Aygıtı hoparlöre alıp tekrardan kulaklığa alınca video bir miktar oynatılıyor fakat bir süre sonra tekrardan kesiliyor. Kablolu kullandığımda zaten hiçbir problem olmuyor. Sorun internet ve kulaklığın frekanslarının aynı olmasından mı kaynaklı acaba? İnternet kablo ile bağlı ve kulaklık bağlanınca Wi-Fi'de kesilmeler oluyor.

Çözüm
Hocam sürücüleri güncelleyebilirsiniz.

Denedim fakat yine aynısı oldu. Ben de kendimce bazı şeyler denedim ve çözdüm. Aygıt yöneticisinde "USB Ses için Intel Smart Sound Teknolojisi" adında bir aygıt gözüküyor. Bu bir driver'mış sanırsam. Aygıtı ve sürücüsünü kaldırdım ve sorun çözüldü. Fakat PC'yi yeniden başlattığımda Windows otomatik olarak Driver'ı yeniden yüklüyor. Bunun için de Driver'ı silmeyip devre dışı bıraktım ve tamamen çözdüm, kulaktıkla sıkıntı yokmuş yani. Teşekkür ederim size de.
Merhaba. Rampage crack 2 kulaklığımı 2.4 GHz Dongle'ı ile kablosuz olarak bağladığımda oyun oynarken herhangi bir problem olmuyor. Fakat herhangi bir platformdan video izlemeye başladığım zaman video bir süre sonra donuyor ve kulaklıktan ses alamıyorum. Aygıtı hoparlöre alıp tekrardan kulaklığa alınca video bir miktar oynatılıyor fakat bir süre sonra tekrardan kesiliyor. Kablolu kullandığımda zaten hiçbir problem olmuyor. Sorun internet ve kulaklığın frekanslarının aynı olmasından mı kaynaklı acaba? İnternet kablo ile bağlı.

Başka bir cihazda deneyebilir misin? İnternet ile sorun yok.

Hocam telefona bağlayıp denedim fakat başka PC'de test edeceğim yakında.

Başka bir cihazda deneyebilir misin? İnternet ile sorun yok.

Hocam başka PC'de denedim. Böyle bir sorun yaşanmıyor. Benim PC'de sadece videolarda donma yapıyor. Sorunun ne kaynaklı olduğunu nasıl bulabilirim?

Son düzenleme:
Hocam telefona bağlayıp denedim fakat başka PC'de test edeceğim yakında.

Hocam başka PC'de denedim. Böyle bir sorun yaşanmıyor. Benim PC'de sadece videolarda donma yapıyor. Sorunun ne kaynaklı olduğunu nasıl bulabilirim?

Denedim fakat yine aynısı oldu. Ben de kendimce bazı şeyler denedim ve çözdüm. Aygıt yöneticisinde "USB Ses için Intel Smart Sound Teknolojisi" adında bir aygıt gözüküyor. Bu bir driver'mış sanırsam. Aygıtı ve sürücüsünü kaldırdım ve sorun çözüldü. Fakat PC'yi yeniden başlattığımda Windows otomatik olarak Driver'ı yeniden yüklüyor. Bunun için de Driver'ı silmeyip devre dışı bıraktım ve tamamen çözdüm, kulaktıkla sıkıntı yokmuş yani. Teşekkür ederim size de.

Çözüm
Denedim fakat yine aynısı oldu. Ben de kendimce bazı şeyler denedim ve çözdüm. Aygıt yöneticisinde "USB ses için Intel Smart sound teknolojisi" adında bir aygıt gözüküyor. Bu bir driver'mış sanırsam. Aygıtı ve sürücüsünü kaldırdım ve sorun çözüldü. Fakat PC'yi yeniden başlattığımda Windows otomatik olarak Driver'ı yeniden yüklüyor. Bunun için de Driver'ı silmeyip devre dışı bıraktım ve tamamen çözdüm, kulaktıkla sıkıntı yokmuş yani. Teşekkür ederim size de.

Rica ederim hocam sürücü derken onu kastetmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı