bütçeyi ne kadar arttırma şansınız var? ona göre öneri yapacağım alınmaz o model.
Kablosuz kulaklık arıyordum bayağıdır bu kulaklık karsıma çıktı sizce alınır mı? Mikrofon biraz kötü geldi bana.
neden hocambütçeyi ne kadar arttırma şansınız var? ona göre öneri yapacağım alınmaz o model.
Neden hocam.
Maksimum 1500 1600 falan.
Fiyatına göre rakibi çok az.![]()
Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.551,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hem kablosuz. 2.4 GHz Bluetooth'ta kullanabilirsiniz. USB dongle da. Ve ses kartıda var ayrıca.
Driverından 7.1 açılabiliyor.
650TL'lik fark bu mu hocam şimdi? Neden alınmaz diye sordum siz bana bu kulaklığın özelliklerinin söylemişsiniz.
Neden alınmaz sıralayayım sana.
Kronik sorunlu.
Mikrofon kötü.
Rahat değil.
Ses kalitesi.
Attığım modelden daha kötü.
Evet Fury X e göre kötü bir kulaklık 50mm hoparlör varken crack de 40mm ve dahası.
Ancak kalan şeyleri neye dayanarak söylediniz kronik sorun mesela daha yeni çıktı kulaklık?
Rahat olmama konusu ses kalitesi...
Türkçe olarak pek bir kullanıcı yorumu yok. Ama yabancı yorumlar var Reddit'e genelde kötü olduğunu söylüyorlar rahatlığın.
Kronik sorun konusunuda yanlış açıklamışıım mazur görün. Demek istediğim kulaklık yeni çıkan bir kulaklık olduğu için kimse ne olacağını bilemez. Yani bir nevi erken bu kulaklığı almak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.