Rampage deneyimlerim

• Konuyu başlatan iceffy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.056
Makaleler
3
Yer
Buca'daki küçük evde.
Forumda çok fazla sıkıntılı olduğu yazılıyor. Geçen sene 105 TL'ye kulaklık aldım Rampage marka titreşim özelliği efsaneydi. Hala kullanıyorum.
Ondan 1 kaç gün sonra da Rampage Orion KB R90 aldım 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
Ondan 2 3 ay sonra mouse aldım DPI'da çok yüksekti 1200 DPI üstüne bir kere bile çıkmadım çok boş özellikmiş.
Sonra mouse tekerleğinden içeri su döküldü sonra pirince yatırdım düzeldi fakat nadiren tutukluluk yapıyor.
Kısaca ben problem yaşamadım fakat yazarların dediği gibi of işte çok kötü berbat alınmaz olduğunu asla düşünmüyorum.

Her ürünün çalışması, sorun yaşatmaması kaliteli olduğunu gösterseydi her şeyin en ucuzunu alıp geçerdik.

Ben de Everest fareden Corsair'e geçtim, arada devasa kalite farkı gördüm. Bu nasıl olacak? Everest'in tekerleği de bozulmuştu, aşağı çektiğim halde yukarı atıyordu hadi onu geçelim. Kullanım açısından, malzeme kalitesi açısından havaya uçurur şu an kullandığım mouse.

Marka savunuculuğu yapmıyorum, Corsair olur Asus olur bilmem ne olur, hiç fark etmez. Sana kaliteli ürün kullanıyorum hissi yaşatıyorsa ve herhangi bir sorun yaşadığında alacağın destek belli ise sorun yok.

Sizin ürününüz sıkıntısız çalışması, o firmanın kaliteli olduğunu göstermez. En azından benim Rampage önermememin sebebi, ondan çok daha iyi firmaların bulunması.

Kendimden örnek vereyim. Rampage fareden Razer Viper'a geçtim. İnanılmaz bir performans farkı oluştu. Fakat Rampage farem hala sağlamdı. Size göre o zaman benim Razer Viper'a geçmem hataydı çünkü fare sağlam.
Ha bir de şunu da söyleyeyim. Bir şeyin sende bozulmaması, O ürünün fazla sıkıntılı olmadığı anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Sizin ürününüz sıkıntısız çalışması, o firmanın kaliteli olduğunu göstermez. En azından benim Rampage önermememin sebebi, ondan çok daha iyi firmaların bulunması.

Kendimden örnek vereyim. Rampage fareden Razer Viper'a geçtim. İnanılmaz bir performans farkı oluştu. Fakat Rampage farem hala sağlamdı. Size göre o zaman benim Razer Viper'a geçmem hataydı çünkü fare sağlam.
aralarındaki fiyat farkını da yazsaydın .d

Rampage'in 4-5 adet ürününü kullanmıştım. Tam olarak sayı hatırlamıyorum ama klavye, mouse ve headset kullanmıştım. Hepsi beni memnun etmişti. Hiçbir sıkıntı da yaşamamıştım. Klavye, mouse, headset konusunda gerçekten iyi işler çıkardığı oluyor. Hala 7-8 aylık bir kulaklığını kullanıyorum ve çok memnunum. Bazıları kulaklığın deri kısımlarının soyulduğundan falan şikayetçiydi. Fakat ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. Hala hiçbir sorunu bulunmuyor.

Ekipman konusunda güzel işler çıkarsa da sistem bileşenleri konusunda pek iyi işler çıkardığı söylenemez. Özellikle PSU konusunda kalitesizliğin dibine vuran bir firma. Kalitesiz, kısa ömürlü, korumaları eksik, sertifikası var diye göz boyayarak PSU üreten bir firmanın aslında pek kaliteli olduğunu söyleyemem.

Bir ürünün sizi memnun etmesi, sizde sorunsuz çalışması ürünün kalitesini hiçbir şekilde etkilemiyor.
Ne kadar memnun olsanız bile düşük kalite bir ürün kullandığınız gerçeğini değiştiremezsiniz.

Belki sen kaliteli ürün kullanmadığın için Rampage sana kaliteli geliyordur. Böyle bir şey de var.

Her şeyin ucuzunda hep bir kusur oluyor. Ya hemen ya da sonra çıkıyor bu kusurlar.

Ben bu Rampage klavye ve mouse setini aldığımda bilmiyordum ve ışıklı işte ve klavyeden mousetan ne olacak ya deyip almıştım. Şu an klavye kanser ediyor insanı. Mouseu az daha kullansam duvara fırlatacaktım zaten. Değiştirdim, rahatladım.

aralarındaki fiyat farkını da yazsaydın .d
Forumda çok fazla sıkıntılı olduğu yazılıyor. Geçen sene 105 TL'ye kulaklık aldım Rampage marka titreşim özelliği efsaneydi. Hala kullanıyorum.
Ondan 1 kaç gün sonra da Rampage Orion KB R90 aldım 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
Ondan 2 3 ay sonra mouse aldım DPI'da çok yüksekti 1200 DPI üstüne bir kere bile çıkmadım çok boş özellikmiş.
Sonra mouse tekerleğinden içeri su döküldü sonra pirince yatırdım düzeldi fakat nadiren tutukluluk yapıyor.
Kısaca ben problem yaşamadım fakat yazarların dediği gibi of işte çok kötü berbat alınmaz olduğunu asla düşünmüyorum.
Siz bana farenizin modelini söyler misiniz. Ona göre öneri yapayım. Ya da fareniz gerçekten oyuncu faresi mi :D :D.

Her ürünün çalışması, sorun yaşatmaması kaliteli olduğunu gösterseydi her şeyin en ucuzunu alıp geçerdik.

Ben de Everest fareden Corsair'e geçtim, arada devasa kalite farkı gördüm. Bu nasıl olacak? Everest'in tekerleği de bozulmuştu, aşağı çektiğim halde yukarı atıyordu hadi onu geçelim. Kullanım açısından, malzeme kalitesi açısından havaya uçurur şu an kullandığım mouse.

Marka savunuculuğu yapmıyorum, Corsair olur Asus olur bilmem ne olur, hiç fark etmez. Sana kaliteli ürün kullanıyorum hissi yaşatıyor

Siz bana farenizin modelini söyler misiniz. Ona göre öneri yapayım. Ya da fareniz gerçekten oyuncu faresi mi :D :D.
yeni bir fare aldım dostum teşekkür ederim :) :)

Arkadaşlar, bu markalara yönelen insanlar çok kaliteli olduğu için, düşük fiyatlara isteklerini karşıladıkları için alıyorlar. Herkes biliyor Rampage'nin kulaklıklarının Logitech Corsair Steelseries kadar kaliteli olmadığını. Ama fiyatına göre iyi işler çıkartıyorlar. Tamam bazı modelleri sorun çıkartıyor ama bu kullanıma ne kadar etkili önemli olan bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı