Rampage direksiyon seti alınır mı?

2000 liraya kadar ne alabilirim

V900 1400 e buldum
Yaklaşık 1-2 hafta önce 1500 TL'ye Driving Force GT aldım. Everest Rampage'e kesinlikle bu para verilmez. Direksiyonun Encoder'i ve malzeme kalitesi çok kötü. Bildiğim kadarıyla Force Feedback bile yok. İkinci el Logitech ya da Thrustmaster almak en mantıklısı.

İkinci el mi
Bide zahmet olmazsa link alabilirmiyim

Logitech Siyah Direksiyon Seti Az Kullanılmış Online Satın Al
Bunu buldum nasıl
Driving Force GT yeterli bir settir.
Direksiyon seti rehberime bakabilirsiniz.

İkinci el mi
Bide zahmet olmazsa link alabilirmiyim

Logitech Siyah Direksiyon Seti Az Kullanılmış Online Satın Al
Bunu buldum nasıl
Logitech Driving Force Gt Direksiyon Seti 900 Derece Tam Tur - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1033237123 benim aldığım yer burasıydı. Konsol İstanbul'un dükkanlarından aldım ve sıkıntısız çalışıyor. Benim satın almaya gittiğim gün ellerinde bir tane fazladan DFGT vardı. Satılmış mıdır bilemem.
Edit: Hocam linkini attığınız direksiyonun adaptörü yok. Asıl olay adaptörde olduğu için alacağınız ürünün adaptörünün olmasına dikkat edin.

birşey söylemek istiyorum çok profesyonel bir oyuncu değilim sadece ets 2 oynamak istiyorum yani o yüzden çok pahalı birşey istemiyorum o yüzden daha ucuz birşey önerebilirmisiniz?

birşey söylemek istiyorum çok profesyonel bir oyuncu değilim sadece ets 2 oynamak istiyorum yani o yüzden çok pahalı birşey istemiyorum o yüzden daha ucuz birşey önerebilirmisiniz?
Önerebileceğim en ucuz direksiyon seti Driving Force GT ve Driving Force Pro'dur. Çünkü en ucuz 900 derece Force Feedbackli setler onlardır. ETS için 900 derece olması ve Feedback'in olması önemli. Ayrıca Rampage gibi markalar direksiyonu direksiyon seti değil de kontrolcü olarak tanıtıyor ondan dolayı kalitesiz potansiyometre ile oluşan takılma sorunları ve oyunlarla uyumsuzluk sorunları oluşuyor. Yani oyun cihazı Gamepad'deki joy axis olarak algılıyor. Ve cihazın encoder yerine potansiyemetre kullanması sonucu oyun içinde hassasiyet sorunları ortaya çıkıyor. Özetle 900 derece en ucuz set DFGT veya DF Pro'dur.

Bende de zaten daha para biriktiricem yani o yüzden
Bide ffb ne onu bile bilmiyorum

2000 liraya logitech g25 buldum hemde manuel o nasıl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı