Rampage direksiyon seti alınır mı?

422470

Hectopat
Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?

5000TL ama taksit ile işte.

Max 5000TL oda taksit olursa.

Uzun süre kullanılacak işte sorun çıkarsında istemiyorum oyunlarda uyumsuzluk falan da varmış sanırım oda ayrı bir sıkıntı.

Buna bakabilirsin biraz daha aşarsan.

Son düzenleme:

Buna bakabilirsin biraz daha aşarsan.

240 derece olması tam performans almasını kısıtlayabilir. 900 derece onun için daha iyi olacaktır.

Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?
İster seve seve ister sevmeye sevmeye! Rampage direksiyon seti alacaksınız çünkü direksiyon setleri kalitesiz değil hem de aynı kalitedeki ürünleri forumlarda öve öve 5 6 k yaptınız. Rampage ürünleri kullanıyorum kulaklık ve mouse idare eder ama direksiyon seti bana güzel geldi.

Artı -2 Eksi
Rampage'i övenleri görünce anlayamıyorum gerçekten. Potansiyometreli yaydan ibaret hiçbir encoder içermeyen plastiğe bu kadar para vermek akıl kârı değil. İçinde FFB namına hiçbir şey yok (titreşim motoru dedikleri gamepadlerde olan titreşim motoru, force feedback motoru değil). Pedal kalitesi zaten ayrı bir fiyasko kırılmasından tutun gıcırdamasına kadar bir çok sorunu mevcut. Ayrıca hassasiyet sorunları mevcut.(ki çok normal çünkü içinde encoder değil de potansiyometre var, bu yüzden çok kötü hissiyat verecektir.) Önerim FFB içeren minimum DFGT almanız olacaktır. Ayrıca rehberlerime göz atabilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı