Rampage Drop Plus alınır mı?

Yerinde olsam mi store 'da 500 tl' ye satılan 1more spearhead 1007 modelini alırdım.Trendyolda da yaklaşık 600tl. Eksa E900 Pro İnceleme(Rampage Drop Plus) . dün yazdım bu incelemeyi Drop plus'ın orijinali bu fena bir kulaklık değil aslında rampage güzel ürünler getiriyor onda şüphe yok ama 400tl'nin içerinde çıkıp Burak Şolt'un incelediği dediğim modeli alman çok daha iyi olur. Kulaklıktan anlamayanlar yok müzikte şöyle böyle falan diyorlar bana öyle gelmedi.

Eksa E900 Pro İnceleme(Rampage Drop Plus) . dün yazdım bu incelemeyi Drop plus'ın orijinali
Hocam bu ürünlerin hiçbiri birbirinin orijinali değil. Hepsi aynı ürün basılan marka farklı.
Rampage markasına o parayı vermeni önermem. O fiyatı hak eder mi tartışılır? Ama aynı fiyat bandında (Mihawk) gibi kulaklıklar var.
Hocam ha Rampage ha Gamepower bu bütçeye HyperX kulaklık varken diğerleri çöp.

Hocam bu ürünlerin hiçbiri birbirinin orijinali değil. Hepsi aynı ürün basılan marka farklı.

Hocam ha Rampage ha Gamepower bu bütçeye HyperX kulaklık varken diğerleri çöp.
Eksa kendine has yine hocam araştırdım biraz.Hatta bu kulaklığı yabancı sitelerdeki incelemeler dolayısıyla aldım. Rampage gitsin güzel ürünleri bulup üzerine etiketi bassın mesele değil, üstüne bir de garantisi oluyor çünkü ve segment bilgisayar hakikaten işini çok iyi yapan ender firmalardan.Ama işte aynı paraya bilinmiş markalar varken rampage gibi markaların böyle önemli ürünlerini ya biri gidip deneyecek yada sen deneyip alacaksın.Bir ürün çok iyi olur güvenirsin, bakmışsın diğerinde aynı kaliteyi bulamamışsın, mümkündür yani.Ha ne yaparım 200tl param mı var, giderim yine sağda solda yazılan dandik hiçbir şey anlatmayan incelemeler yerine Burak Şolt'un incelediği Rampage rw66 alpha x alırım örneğin.

Eksa kendine has yine hocam araştırdım biraz.Hatta bu kulaklığı yabancı sitelerdeki incelemeler dolayısıyla aldım. Rampage gitsin güzel ürünleri bulup üzerine etiketi bassın mesele değil, üstüne bir de garantisi oluyor çünkü ve segment bilgisayar hakikaten işini çok iyi yapan ender firmalardan.Ama işte aynı paraya bilinmiş markalar varken rampage gibi markaların böyle önemli ürünlerini ya biri gidip deneyecek yada sen deneyip alacaksın.Bir ürün çok iyi olur güvenirsin, bakmışsın diğerinde aynı kaliteyi bulamamışsın, mümkündür yani.Ha ne yaparım 200tl param mı var, giderim yine sağda solda yazılan dandik hiçbir şey anlatmayan incelemeler yerine Burak Şolt'un incelediği Rampage rw66 alpha x alırım örneğin.
Hocam haklı olabilirsiniz ama bence bütçe buyken ve bu bütçe de kendini kanıtlamış bir firma olan HyperX'in kulaklığı varken bence hiçbir Rampage ürünü alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı