Rampage Drop Plus alınır mı?

Dostum yalnız bu ürün Rampage'nin değil eksanın ürünü.


Fiyatı daha pahalı ve sadece oyun için kullanmayacağım; mikrofon, telefon, film, müzik... Benim için ana şeyler bunlar.


Drop Plus bunların arasında mı?


Kablosu çok fazla dolanıyor mu bilgisayardan kalktıktan sonra? Telefonun başında kullanacağım. 2 tane kablosu var zaten, çok dolanma yapıyorsa çok can sıkıcı demek.
Evet kaliteli bir ürün.
 
Çok komiksiniz herkes bu tarz Rampage, Gamepower gibi markaların kalitesiz Çin markaları olduğunu bilir foruma aratın görürsünüz.
Rampage, Snoopy, Gamepower markaları kötüdür; bu doğru. Ancak bu markaların hiçbiri Çinli değil, aksine bu markalar Çin'de üretilen ürünlere markalarını basıp o ürünleri satıyor. Bu markaların ürünlerini genelde almamak daha mantıklı ancak bazı ürünleri var, ciddi anlamda çok iyi. Gamepower Tinker V2 gibi.
 
Ben 3 aydır Eksa E900 modelini kullanıyorum, sanırım aynı kulaklık sayılıyor. Kısa cevap vermem gerekirse, alma derim. Mikrofonu geçen gün bozuldu, tabi Aliexpressten aldığım için garanti vs söz konusu bile değil.

Öte yandan inanılmaz rahatsız bir kulaklık, en azından benim açımdan, çok sıkıyor kulağımı ve kafamı, ne kadar geniş kullansamda, pedler yumuşak aslında ama sebebini çözemedim. 1 saatten uzun kullanamıyorum, sürekli kulağımı ve kafamı rahatlatmam gerekiyor.

Daha öncedende dandik bir mikrofon kullanıyordum ama arkadaşlarım Discord'da konuşurken eski dandik mikrofonun daha iyi olduğunu söylediler. Ama hareket edebilir olması güzel bir kolaylık sağlıyor, o konuda beğendim. Mikrofonu idare eder özetle.

7.1 kullanıyorum ben günlük olarak, daha önce tecrübem olmadığı için teknik açıdan değerlendiremem ama 7.1'i güzel çalışıyor, müzik dinlerken o kadar beğenmedim ama. Sesler çok derinden geliyor, Twitch falan izlerken. Günlük hayatta müzikleri Sony kulaklık ile dinliyorum, kalite farkı anlaşılıyor, kesinlikle oyun dışında kullanmaya uygun değil benim açımdan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı