Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi Rampage Drop Plus stokları ne zaman yenilenir?
Daha doğrusu artık yeni stoklar gelir mi?
Logo basılmamış halini daha ucuza çantayla birlikte alabilirsiniz:
Birkaç kişi 175 TL'ye kadar düşürmüş, siz de kervana katılabilirsiniz. Benim 10 günde elime ulaştı, kupon kardeşliğini çok kasmamama rağmen vergisi kargosu toplam 230 TL tuttu.E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!
Öncelikle aşağıdaki linkten 5. ürünü satın alacağız...www.technopat.net
Çok memnunum, 230 TL'ye alabileceğim en iyi kulaklığı aldım. Mikrofon ve ses kalitesini çok beğendim. Kargoda da sorun çıkmadı, kalın baloncuklarla paketlemişler sapasağlam geldi.Peki gelen üründen memnun musunuz
Boştayken çok çok az bir cızırtı geliyor, rahatsız etmediği için umursamıyorum. Ama çok az yani, kardeşime denettiğimde fark etmedi bile.Dip ses sorunu çıktı mı sizde?
Boştayken çok çok az bir cızırtı geliyor, rahatsız etmediği için umursamıyorum. Ama çok az yani, kardeşime denettiğimde fark etmedi bile.
Derslerim bitsin, bakayım. Audacity'i açıp hiçbir ses açık değilken test mi yapacağım?Audacity de boşta iken kaç dB geliyor bakma şansınız var mı? Benim iade ettiğim -44 dB dip ses veriyordu ortalama.
Cloud II.Peki 750 800 tl civarı bütçeye çıkabilirim bu bütçede ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.