Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda bir USB ses kartı var Ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.Güzel bir ses kartınız var ise Arctis 3 de düşünebilirsiniz. Geçen gün Arctis 1 ile test ettiğimde (ikisi aynı sürücülere sahip) güzel bir ses kartı ile test ettiğimde Drop Plus'tan daha yüksek bir ses seviyesinde olduğunu fark ettim. Arctis 3 aralarında en rahatı ve mikrofonu en iyi olan bu arada.
Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde halihazırda bir USB ses kartı var ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.
Akakçe'den baktığım da ve diğer alışveriş sitelerinde baktığım da bu fiyata hiç göremedim. Çok teşekkür ederim sanırım Arctis 3 alacağım.799₺ şu anda fiyatı. En ucuz MediaMarkt'a var.![]()
STEELSERIES Arctis 3 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Arctis 3 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kuwww.mediamarkt.com.tr
USB ses kartı ile tam performans alabileceğinizden emin değilim, Drop Plus USB ile bağlandığından daha iyi olabilir. USB ile bağlanan bir kulaklık seçerseniz daha iyi olur.Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda bir USB ses kartı var Ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.
@Axii,
Sağ üste bakacağız galiba? Nasıl dip ses var mı? Kaydı dinlediğimde sessizlik değil de az bir şey cızırtı fark ettim.
Bundan korkuyorum açıkçası ama ses kartıma da güveniyorum bir arada derede gidip geliyorum şuan. Fakat ses kartımı araştırıp almıştım bazı incelemelerde profesyonel yaka mikrofonlarında test edip bazı yüksek seviye kulaklıklarda da iyi performans verdiğini görmüştüm.USB ses kartı ile tam performans alabileceğinizden emin değilim, Drop Plus USB ile bağlandığından daha iyi olabilir. USB ile bağlanan bir kulaklık seçerseniz daha iyi olur.
Bundan korkuyorum açıkçası ama ses kartıma da güveniyorum bir arada derede gidip geliyorum şu an. Fakat ses kartımı araştırıp almıştım bazı incelemelerde profesyonel yaka mikrofonlarında test edip bazı yüksek seviye kulaklıklarda da iyi performans verdiğini görmüştüm.
Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha araştırma yapıp ya Cloud II ya da Arctis 3 alacağım.O ses kartı PCI-e ses kartları kadar iyi ses vericeğini düşünmüyorum ama Realtek'in dandik ses kartından daha iyidir.
Bende öyle düşünüyorum. Biraz daha araştırma yapıp ya Cloud II ya da Arctis 3 alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.