Rampage Drop Plus stoklar ne zaman gelir?

• Konuyu başlatan Arf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.317

Arf

Kilopat
Yer
Çayırova
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe Asistan Yönetici
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi Rampage Drop Plus stokları ne zaman yenilenir?

Daha doğrusu artık yeni stoklar gelir mi?

Güzel bir ses kartınız var ise Arctis 3 de düşünebilirsiniz. Geçen gün Arctis 1 ile test ettiğimde (ikisi aynı sürücülere sahip) güzel bir ses kartı ile test ettiğimde Drop Plus'tan daha yüksek bir ses seviyesinde olduğunu fark ettim. Arctis 3 aralarında en rahatı ve mikrofonu en iyi olan bu arada.
Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda bir USB ses kartı var Ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.

Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde halihazırda bir USB ses kartı var ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.

799₺ şu anda fiyatı. En ucuz MediaMarkt'a var.

799₺ şu anda fiyatı. En ucuz MediaMarkt'a var.
Akakçe'den baktığım da ve diğer alışveriş sitelerinde baktığım da bu fiyata hiç göremedim. Çok teşekkür ederim sanırım Arctis 3 alacağım.

@Axii,
sağ üste bakacağız galiba. Nasıl, dip ses var mı? Kaydı dinlediğimde sessizlik değil de az bir şey cızırtı fark ettim.
1610955978983.png

Anakartımın ses girişleri bozuk bende aldığım kulaklığı USB ses kartı ile bağlamayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda bir USB ses kartı var Ugreen marka. Arctis 3'ün fiyatına kadar çıkamıyorum yoksa onu alırdım direk.
USB ses kartı ile tam performans alabileceğinizden emin değilim, Drop Plus USB ile bağlandığından daha iyi olabilir. USB ile bağlanan bir kulaklık seçerseniz daha iyi olur.

@Axii,
Sağ üste bakacağız galiba? Nasıl dip ses var mı? Kaydı dinlediğimde sessizlik değil de az bir şey cızırtı fark ettim.

Kayıt aldıktan sonra değil de alırken ekran görüntüsü almayı dener misiniz? Kayıt alırken çıkıyor ses düzeyi.

Bunun gibi, bu arada Arctis 1 ile aldım bunu.

Dosya Ekleri

• asdvfa.png
    asdvfa.png
    79,5 KB · Görüntüleme: 50
USB ses kartı ile tam performans alabileceğinizden emin değilim, Drop Plus USB ile bağlandığından daha iyi olabilir. USB ile bağlanan bir kulaklık seçerseniz daha iyi olur.
Bundan korkuyorum açıkçası ama ses kartıma da güveniyorum bir arada derede gidip geliyorum şuan. Fakat ses kartımı araştırıp almıştım bazı incelemelerde profesyonel yaka mikrofonlarında test edip bazı yüksek seviye kulaklıklarda da iyi performans verdiğini görmüştüm.

Bundan korkuyorum açıkçası ama ses kartıma da güveniyorum bir arada derede gidip geliyorum şu an. Fakat ses kartımı araştırıp almıştım bazı incelemelerde profesyonel yaka mikrofonlarında test edip bazı yüksek seviye kulaklıklarda da iyi performans verdiğini görmüştüm.

O ses kartı PCI-e ses kartları kadar iyi ses vericeğini düşünmüyorum ama Realtek'in dandik ses kartından daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı