@Axii, mikrofon çok hassas olduğu için fare tıklamasını bile alıyor. Genel olarak şöyle:
Eki Görüntüle 841211
Sonucun iyi olmasına sevindim, sağ olun. @Arf, siz de sanırım Drop Plus'tan vazgeçtiniz. "Arctis 3 vs Cloud II" diye konu açarsanız daha fazla kişi yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.Çok iyi. Güzel bir kulaklıkta %100 seste bile zor duyulabilir.
Cevaplar için teşekkür ederim hocam çok sağolun.Sonucun iyi olmasına sevindim, sağ olun. @Arf, siz de sanırım Drop Plus'tan vazgeçtiniz. "Arctis 3 vs Cloud II" diye konu açarsanız daha fazla kişi yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.
Gayet yeterli.Cloud II'nin yanında gelen ses kartı yeterli midir kulaklık için bazı konularda yetmeyeceğini falan gördüm de.
Teşekkürler hocam.Gayet yeterli.
Merhaba kulaklığı aldığınız mağazanın linkini atarmısınız ve sizinki Typc olanımı, mikrofon çıkıyor mu ve son olarak kutu içeriği nedir cevap verebilir misinizÇok memnunum, 230 TL'ye alabileceğim en iyi kulaklığı aldım. Mikrofon ve ses kalitesini çok beğendim. Kargoda da sorun çıkmadı, kalın baloncuklarla paketlemişler sapasağlam geldi.
Boştayken çok çok az bir cızırtı geliyor, rahatsız etmediği için umursamıyorum. Ama çok az yani, kardeşime denettiğimde fark etmedi bile.
Aldıktan sonra rehber hazırlamıştım:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.