Rampage Drop Plus stoklar ne zaman gelir?

• Konuyu başlatan Arf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.318

Arf

Kilopat
Yer
Çayırova
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe Asistan Yönetici
Merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi Rampage Drop Plus stokları ne zaman yenilenir?

Daha doğrusu artık yeni stoklar gelir mi?

Cloud II.
Bu kulaklık var benim de aklımda ama müzik dinlerken bassların tatmin etmesini istiyorum açıkçası bu kulaklık bassları iyi verir mi denediniz mi hiç

Derslerim bitsin, bakayım. Audacity'i açıp hiçbir ses açık değilken test mi yapacağım?

Cloud II.

Audacity'i açıp hiç konuşmadan kayıt alacaksınız.

Aynen, mikrofon ile. Zaten hoparlörde pek dip ses sorunu olan görmedim.
Mikrofonda sorun yoktu, az bir şey hoparlörde fark etmiştim. Yine de test edeyim, test yapınca sonucu etiketleyerek söylerim.
İncelemelere falan baktım da hala emin değilim çok @Samotne Ciasteczka hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Hocam, Samotne Ciasteczka'da Cloud II olmayabilir. Ekipmanlar hakkında bilgili diye etiketledim.

Rahatlık ve mikrofon kalitesi istiyorsan VOID Elite,
Ses kalitesi istiyorsan Cloud II.
Voıd Elite da çok güzele benziyor ama ses kalitesi konusunda Cloud II kadar iyi değildir diye düşünüyorum o yüzden onu elemiştim. Ses kalitesi önde geliyor ben de
Hocam, Samotne Ciasteczka'da Cloud II olmayabilir. Ekipmanlar hakkında bilgili diye etiketledim.
A pardon

Void Elite da çok güzele benziyor ama ses kalitesi konusunda Cloud II kadar iyi değildir diye düşünüyorum o yüzden onu elemiştim. Ses kalitesi önde geliyor ben de.

A pardon.

Güzel bir ses kartınız var ise Arctis 3 de düşünebilirsiniz. Geçen gün Arctis 1 ile test ettiğimde (ikisi aynı sürücülere sahip) güzel bir ses kartı ile test ettiğimde Drop Plus'tan daha yüksek bir ses seviyesinde olduğunu fark ettim. Arctis 3 aralarında en rahatı ve mikrofonu en iyi olan bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı