Bu kulaklık var benim de aklımda ama müzik dinlerken bassların tatmin etmesini istiyorum açıkçası bu kulaklık bassları iyi verir mi denediniz mi hiçCloud II.
![]()
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Derslerim bitsin, bakayım. Audacity'i açıp hiçbir ses açık değilken test mi yapacağım?
Cloud II.
![]()
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Cloud 2 7.1 Kırmızı KHX-HSCP-RD Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Denemedim, internetten incelemelere bakabilirsiniz. Belki @Samotne Ciasteczka'a sorabiliriz.
Rahatlık ve mikrofon kalitesi istiyorsan VOID Elite,Peki 750 800 tl civarı bütçeye çıkabilirim bu bütçede ne önerirsiniz.
Mikrofonda mı dip ses olduğunu test edeceğim, hoparlörde mi? Konuşmadan deyince mikrofonla alakalı olduğunu anladım.Audacity'i açıp hiç konuşmadan kayıt alacaksınız.
Aynen, mikrofon ile. Zaten hoparlörde pek dip ses sorunu olan görmedim.Mikrofonda mı dip ses olduğunu test edeceğim, hoparlörde mi? Konuşmadan deyince mikrofonla alakalı olduğunu anladım.
İncelemelere falan baktım da hala emin değilim çok @Samotne Ciasteczka hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız.Denemedim, internetten incelemelere bakabilirsiniz. Belki @Samotne Ciasteczka'a sorabiliriz.
Mikrofonda sorun yoktu, az bir şey hoparlörde fark etmiştim. Yine de test edeyim, test yapınca sonucu etiketleyerek söylerim.Aynen, mikrofon ile. Zaten hoparlörde pek dip ses sorunu olan görmedim.
Hocam, Samotne Ciasteczka'da Cloud II olmayabilir. Ekipmanlar hakkında bilgili diye etiketledim.İncelemelere falan baktım da hala emin değilim çok @Samotne Ciasteczka hocam deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Voıd Elite da çok güzele benziyor ama ses kalitesi konusunda Cloud II kadar iyi değildir diye düşünüyorum o yüzden onu elemiştim. Ses kalitesi önde geliyor ben deRahatlık ve mikrofon kalitesi istiyorsan VOID Elite,
Ses kalitesi istiyorsan Cloud II.
A pardonHocam, Samotne Ciasteczka'da Cloud II olmayabilir. Ekipmanlar hakkında bilgili diye etiketledim.
Void Elite da çok güzele benziyor ama ses kalitesi konusunda Cloud II kadar iyi değildir diye düşünüyorum o yüzden onu elemiştim. Ses kalitesi önde geliyor ben de.
A pardon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.