Çözüldü Rampage Drop Plus vs Gamepower kizaru

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
400

Alcadius

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 2 kulaklık arasında kaldım ama hala kararımı tam veremedim. En fazla 400 TL bütçem var iki kulaklığın da yorumları güzel gözüküyor daha önce hiç kulak üstü kulaklık almadım hatta şu an bile JBL T110 var kulağımda :D bu ikisi arasından sizce hangisi veya başka önerileriniz varsa bekliyorum. Ha bu arada aklımda bir başka alternatif olarak HyperX string Core modeli var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar teşekkür ederim almamaya karar verdim. Stinger Core modeli konsollar içinmiş bilgisayar için uygun değilmiş. Stinger modeli ise çok pahalı. Corsair HS35 modelinin de ses seviyesi çok az geldi 65-68 DB arası ses inanılmaz az ve mikrofon kalitesi kötüymüş biriktirip daha iyi bir model alacağım teşekkürler.
Dostlarım sitedeki yorumları okudum ikisini de çok önermemişler zaten vazgeçtim gibi de peki ya Corsair HS30-35 gibi modeller veya HyperX'in bu fiyat bandında uygun, güzel bir ürünü var mı bildiğiniz?

Dostlarım sitedeki yorumları okudum ikisini de çok önermemişler zaten vazgeçtim gibi de peki ya Corsair HS30-35 gibi modeller veya HyperX'in bu fiyat bandında uygun, güzel bir ürünü var mı bildiğiniz?

Arkadaşlar teşekkür ederim almamaya karar verdim. Stinger Core modeli konsollar içinmiş bilgisayar için uygun değilmiş. Stinger modeli ise çok pahalı. Corsair HS35 modelinin de ses seviyesi çok az geldi 65-68 DB arası ses inanılmaz az ve mikrofon kalitesi kötüymüş biriktirip daha iyi bir model alacağım teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı