kirknewsted
Hectopat
- Makaleler
- 6
Bakalım öyle yapacağım büyük ihtimalle. Gıcırtı neyse de kırık iyice sinir ediyor beni.Corsair desteğe yazmaya ne dersin? Faturani, adresini ve ürün kodu gibi bilgilerini yazdıktan sonra anlaşılır bir İngilizce ile derdini anlatip başvurunu yaparsan ücretsiz olarak kargo kodu gonderip kendilerine incelemeleri için göndermenizi istiyorlar. Kullanıcı hatası diyip gecistireceklerini sanmıyorum, önceki mesajımda bahsettiğim kulaklığın faturasını bile atmadigim halde koşulsuz sartsiz yeni ürün gönderdiler. Şansınızi deneyin.
Fason mal dediklerinizden ne farkı var?Onların yerine bunu öneririm;
659.81EGP |Orijinal Tronsmart Sono oyun kulaklığı kulaklık 3.5mm arayüzü PC için Mic ile, Xbox One, PS4, anahtarı ve mobil cihazlar için|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Attığım üründe fason mal fakat kullananlar memnun. Mikrofonu gayet iyi ve dışı alüminyum. İnternette testleri mevcut.Fason mal dediklerinizden ne farkı var?
Bu kulaklığı gördüm ama hiç videosunu izlemedim, deneyim etmedim.
Hayır.Sorularım:
Drop Plus modelinde olan ses kartı Fury X'de var mı?
Hayır, Fury X çok daha iyi. Ses yalıtımı da daha iyi.Ses kalitesi olarak Drop Plus daha mı iyi?
Fark yok fakat Drop Plus pedleri daha küçük, büyük kulaklılar için sıkıntı.Hangisi daha rahat?
Kablolu kullanmanız en büyük hatanız olur, cânım kulaklık kablosuz.İkisini de kablolu olarak kullanacağım. Aliexpress üzerinden almayı düşünüyorum.
Anakartınızın ses yongasının önemi yok, USB üzerinden güç alan kulaklıklar.Anakartım: A320M-F, B450M S2H ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Evet, dış kalıp aynı fakat tamamen değil. Fury X daha fazla tuşa sahip, iç yapı farklı.Birinci model drop Plus'ın logo basılmamışı. İkinci model Fury X'in kablolu ve logo basılmamış hali.
Uzun yazınız için teşekkürler.Hayır.
Hayır, Fury X çok daha iyi. Ses yalıtımı da daha iyi.
Fark yok fakat Drop Plus pedleri daha küçük, büyük kulaklılar için sıkıntı.
Kablolu kullanmanız en büyük hatanız olur, cânım kulaklık kablosuz.
Kablosuz üzerine tasarlanmış, kablolu ile ses şiddeti hariç bir fark yok.
İnceleme - Rampage Fury X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Bu kulaklık epey merak edilen bir kulaklık ve herkes soruyor. Aslında aldığım gibi inceleme yapacaktım fakat bekleyip uzun inceleme yapmak istedim. Kulaklığı 4 Ağustos 2020 tarihinde satışa ilk çıkışının 15-20 dakika sonrasında satın aldım. Detaylıca uzun kullanım incelemesi yapacağım. Keyifli...forum.donanimarsivi.com
Anakartınızın ses yongasının önemi yok, USB üzerinden güç alan kulaklıklar.
3.5mm girişi varmış gibi düşük kalite sese ve anakart yongasına bağlı değilsiniz.
Evet, dış kalıp aynı fakat tamamen değil. Fury X daha fazla tuşa sahip, iç yapı farklı.
Ses kaliteleri de farklı. MPOW; 7.1 değil, yazılımı yok, ses çipi farklı, garantisi yok.
Bunları da inceleyebilirsiniz.
İnceleme - Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2
Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...forum.donanimarsivi.com İnceleme - Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\
Merhaba arkadaşlar 3 kulaklığı da deneyen, deneyimleyen birisi olarak forumda da bu yüzden tek kişi olaraktan ve arkadaşların isteği üzerine bu konuyu açmak istiyorum...forum.donanimarsivi.com
Benim bildiğim bataryalar tükenince daha çok radyasyon yayar bu yüzden baş ağrısı yapabilir. Ama bunda var mıdır bilemem.Son bir sorum olacak, ben kaç tane kablosuz kulaklık kullandıysam hepsinde bataryası azken baş ağrıması oldu. Bu modelde de var mı böyle bir şey?
Aynısı değil, Furylevell ile de konuştum bunu. Kendinden emin aynısı değil diyor.Uzun yazınız için teşekkürler.
Açıkçası kablosuz olmasını ben de çok istiyorum, zira geçmişte bir çok kulaklığımın kablosu bozuldu ve çoğu zaman yatarak oyun oynuyorum.
Benim asıl merak ettiğim MPow Air'ın bire bir aynısı değil mi? Yazılımı da aynısı gibi duruyor. Çıkış tarihleri de benzer ama MPow Air'ın stoğu yok.
Şu an Fury X almayı düşünüyorum ama duruma göre artık. Zamanında kullanıp keşke benim olsa dediğimi hatırlıyorum.
Son bir sorum olacak, ben kaç tane kablosuz kulaklık kullandıysam hepsinde bataryası azken baş ağrıması oldu. Bu modelde de var mı böyle bir şey?
Uzun ve açıklayıcı yazınız için tekrar teşekkürler bu arada.