Rampage Drop Plus vs Rampage Fury X

Bütçe
300
Corsair desteğe yazmaya ne dersin? Faturani, adresini ve ürün kodu gibi bilgilerini yazdıktan sonra anlaşılır bir İngilizce ile derdini anlatip başvurunu yaparsan ücretsiz olarak kargo kodu gonderip kendilerine incelemeleri için göndermenizi istiyorlar. Kullanıcı hatası diyip gecistireceklerini sanmıyorum, önceki mesajımda bahsettiğim kulaklığın faturasını bile atmadigim halde koşulsuz sartsiz yeni ürün gönderdiler. Şansınızi deneyin.
Bakalım öyle yapacağım büyük ihtimalle. Gıcırtı neyse de kırık iyice sinir ediyor beni.

Silindi.
Desteğe yazdım.

Hi, the head part of my Corsair HS35 headset recently broke although I did not apply any pressure. Also, creaking started about 4 months after taking the product. I request the exchange of the product, thanks for now.

Son düzenleme:
Sorularım:
Drop Plus modelinde olan ses kartı Fury X'de var mı?
Hayır.
Ses kalitesi olarak Drop Plus daha mı iyi?
Hayır, Fury X çok daha iyi. Ses yalıtımı da daha iyi.
Hangisi daha rahat?
Fark yok fakat Drop Plus pedleri daha küçük, büyük kulaklılar için sıkıntı.
İkisini de kablolu olarak kullanacağım. Aliexpress üzerinden almayı düşünüyorum.
Kablolu kullanmanız en büyük hatanız olur, cânım kulaklık kablosuz.
Kablosuz üzerine tasarlanmış, kablolu ile ses şiddeti hariç bir fark yok.
Anakartım: A320M-F, B450M S2H ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Anakartınızın ses yongasının önemi yok, USB üzerinden güç alan kulaklıklar.
3.5mm girişi varmış gibi düşük kalite sese ve anakart yongasına bağlı değilsiniz.
Birinci model drop Plus'ın logo basılmamışı. İkinci model Fury X'in kablolu ve logo basılmamış hali.
Evet, dış kalıp aynı fakat tamamen değil. Fury X daha fazla tuşa sahip, iç yapı farklı.
Ses kaliteleri de farklı. MPOW; 7.1 değil, yazılımı yok, ses çipi farklı, garantisi yok.
Bunları da inceleyebilirsiniz.

Hayır.

Hayır, Fury X çok daha iyi. Ses yalıtımı da daha iyi.

Fark yok fakat Drop Plus pedleri daha küçük, büyük kulaklılar için sıkıntı.

Kablolu kullanmanız en büyük hatanız olur, cânım kulaklık kablosuz.
Kablosuz üzerine tasarlanmış, kablolu ile ses şiddeti hariç bir fark yok.

Anakartınızın ses yongasının önemi yok, USB üzerinden güç alan kulaklıklar.
3.5mm girişi varmış gibi düşük kalite sese ve anakart yongasına bağlı değilsiniz.
Evet, dış kalıp aynı fakat tamamen değil. Fury X daha fazla tuşa sahip, iç yapı farklı.
Ses kaliteleri de farklı. MPOW; 7.1 değil, yazılımı yok, ses çipi farklı, garantisi yok.
Bunları da inceleyebilirsiniz.
Uzun yazınız için teşekkürler.

Açıkçası kablosuz olmasını ben de çok istiyorum, zira geçmişte bir çok kulaklığımın kablosu bozuldu ve çoğu zaman yatarak oyun oynuyorum.

Benim asıl merak ettiğim MPow Air'ın bire bir aynısı değil mi? Yazılımı da aynısı gibi duruyor. Çıkış tarihleri de benzer ama MPow Air'ın stoğu yok.

Şu an Fury X almayı düşünüyorum ama duruma göre artık. Zamanında kullanıp keşke benim olsa dediğimi hatırlıyorum. :)

Son bir sorum olacak, ben kaç tane kablosuz kulaklık kullandıysam hepsinde bataryası azken baş ağrıması oldu. Bu modelde de var mı böyle bir şey?

Uzun ve açıklayıcı yazınız için tekrar teşekkürler bu arada. :D

Uzun yazınız için teşekkürler.

Açıkçası kablosuz olmasını ben de çok istiyorum, zira geçmişte bir çok kulaklığımın kablosu bozuldu ve çoğu zaman yatarak oyun oynuyorum.

Benim asıl merak ettiğim MPow Air'ın bire bir aynısı değil mi? Yazılımı da aynısı gibi duruyor. Çıkış tarihleri de benzer ama MPow Air'ın stoğu yok.

Şu an Fury X almayı düşünüyorum ama duruma göre artık. Zamanında kullanıp keşke benim olsa dediğimi hatırlıyorum. :)

Son bir sorum olacak, ben kaç tane kablosuz kulaklık kullandıysam hepsinde bataryası azken baş ağrıması oldu. Bu modelde de var mı böyle bir şey?

Uzun ve açıklayıcı yazınız için tekrar teşekkürler bu arada. :D
Aynısı değil, Furylevell ile de konuştum bunu. Kendinden emin aynısı değil diyor.
Uzun zamandır bu kulaklık için uğraşıyordu zaten, çok da güzel bir satış yakaladı.
MPOW Air'in yazılımının olduğu videoyu atar mısın? Hayır baş ağrıması falan yok.
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun ya da ağrı hissetmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı