Hayır.
Hayır, Fury X çok daha iyi. Ses yalıtımı da daha iyi.
Fark yok fakat Drop Plus pedleri daha küçük, büyük kulaklılar için sıkıntı.
Kablolu kullanmanız en büyük hatanız olur, cânım kulaklık kablosuz.
Kablosuz üzerine tasarlanmış, kablolu ile ses şiddeti hariç bir fark yok.
Bu kulaklık epey merak edilen bir kulaklık ve herkes soruyor. Aslında aldığım gibi inceleme yapacaktım fakat bekleyip uzun inceleme yapmak istedim. Kulaklığı 4 Ağustos 2020 tarihinde satışa ilk çıkışının 15-20 dakika sonrasında satın aldım. Detaylıca uzun kullanım incelemesi yapacağım. Keyifli...
forum.donanimarsivi.com
Anakartınızın ses yongasının önemi yok, USB üzerinden güç alan kulaklıklar.
3.5mm girişi varmış gibi düşük kalite sese ve anakart yongasına bağlı değilsiniz.
Evet, dış kalıp aynı fakat tamamen değil. Fury X daha fazla tuşa sahip, iç yapı farklı.
Ses kaliteleri de farklı. MPOW; 7.1 değil, yazılımı yok, ses çipi farklı, garantisi yok.
Bunları da inceleyebilirsiniz.
Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...
forum.donanimarsivi.com
Merhaba arkadaşlar 3 kulaklığı da deneyen, deneyimleyen birisi olarak forumda da bu yüzden tek kişi olaraktan ve arkadaşların isteği üzerine bu konuyu açmak istiyorum...
forum.donanimarsivi.com