Rampage Flow RM-240Hz Monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.182
BenQ Zowie XL2546 - Rampage RM-240 Flow Karşılaştırması - Epey Özellikleri hemen hemen aynı ama arasındaki fiyat farkına bakın.
Normalde Acer önermem fakat monitör konusunda iyiler.

Normalde Acer önermem fakat monitör konusunda iyiler.
Sipariş vermiştim. Sonradan aklıma geldi bilgisayarcı da çalışan bir akrabam olduğunu. Dün geldi hatta ama geri iade ettim. Acer'in monitörü sadece yukarı aşağı eğiliyor. Rampage tıpkı BenQ gibi sağa sola yukarı aşağı eğiliyor. Ama eğer problem çıkarsa Acer almak zorunda kalacağım.

Hala memnun musunuz?
Memnunum. Dediğim gibi malzeme kalitesi olarak diğer büyük firmalara göre kötü olabilir. Rampage markasının hiçbir ürününü almam. Ama monitörde durum farklı. Sadece ekranda oyun oynadığınız için bozulma kırılma gibi bir durum yok. Ayrıca monitör çok kullanışlı. İstediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Tıpkı BenQ markalı monitörler gibi.

Beyler selamlar eğer monitör hakkında hala içinizde bir şüphe varsa bende XL2546 ile Rampage 240 Hz arasında kaldım ve Rampage monitörü aldım. Malzeme kalitesi çok iyi değil ancak zaten işimiz ekran ile olduğu için gözardı edilebilen bir fark. Ekranda herhangi bir sıkıntı yaşamadım zaten NVIDIA ayarlarından digital vibranceı Full'de kullanıyorum o yüzden renklerde yeterince kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı