- Makaleler
- 2
CS:GO İçin riske girerdim, hayırlı olsun.CS:GO oynuyorum. Monitör gelince ilk işim test etmek olacak.
CS:GO İçin riske girerdim, hayırlı olsun.CS:GO oynuyorum. Monitör gelince ilk işim test etmek olacak.
Normalde Acer önermem fakat monitör konusunda iyiler.BenQ Zowie XL2546 - Rampage RM-240 Flow Karşılaştırması - Epey Özellikleri hemen hemen aynı ama arasındaki fiyat farkına bakın.
Sipariş vermiştim. Sonradan aklıma geldi bilgisayarcı da çalışan bir akrabam olduğunu. Dün geldi hatta ama geri iade ettim. Acer'in monitörü sadece yukarı aşağı eğiliyor. Rampage tıpkı BenQ gibi sağa sola yukarı aşağı eğiliyor. Ama eğer problem çıkarsa Acer almak zorunda kalacağım.Normalde Acer önermem fakat monitör konusunda iyiler.
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER 24.5 ACER KG251QDbmiipx LED FHD FreeSync 1MS 240HZ (2xHDMI, DP) MM Çerçevesiz Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aldım hocam memnunum. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Malzeme kalitesi kötü ama zaten benim işim ekranla. Yukarı aşağı iniyor sağa sola dönüyor ben eksiğini görmedim.Konuyu hortlatıyorum ama aldınız mı? Memnun musunuz?
Hala memnun musunuz?Aldım hocam memnunum. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Malzeme kalitesi kötü ama zaten benim işim ekranla. Yukarı aşağı iniyor sağa sola dönüyor ben eksiğini görmedim.
Memnunum. Dediğim gibi malzeme kalitesi olarak diğer büyük firmalara göre kötü olabilir. Rampage markasının hiçbir ürününü almam. Ama monitörde durum farklı. Sadece ekranda oyun oynadığınız için bozulma kırılma gibi bir durum yok. Ayrıca monitör çok kullanışlı. İstediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Tıpkı BenQ markalı monitörler gibi.Hala memnun musunuz?
aoc hangi modelini aldın ve memnun musun ?Aynı soruları yaklaşık 1 ay önce soran biriyim almadım, AOC aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.