hocam ne amaçla kullanıyodunuz acabaAldım hocam memnunum. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Malzeme kalitesi kötü ama zaten benim işim ekranla. Yukarı aşağı iniyor sağa sola dönüyor ben eksiğini görmedim.
hocam ne amaçla kullanıyodunuz acabaAldım hocam memnunum. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Malzeme kalitesi kötü ama zaten benim işim ekranla. Yukarı aşağı iniyor sağa sola dönüyor ben eksiğini görmedim.
Genelde FPS oyunları oynuyorum. Valorant, CS:GO, Pubg, ve RDR online oynuyorum. RDR online oynarken diğer oyunlara nazaran göz ağrısı yapıyor. Sebebi ise FPS düşüklüğü. Aynı durumu önceden 60Hz monitörüm varken de yaşıyordum. Tazeleme hızı ve FPS ne kadar yüksek olursa gözünüz o kadar rahat eder.hocam ne amaçla kullanıyodunuz acaba
Genelde FPS oyunları oynuyorum. Valorant, CS:GO, PUBG, ve RDR Online oynuyorum. RDR Online oynarken diğer oyunlara nazaran göz ağrısı yapıyor. Sebebi ise FPS düşüklüğü. Aynı durumu önceden 60Hz monitörüm varken de yaşıyordum. Tazeleme hızı ve FPS ne kadar yüksek olursa gözünüz o kadar rahat eder.
Maalesef satmak zorunda kaldım. Satalı neredeyse 1 yıl oldu. 2 sene kullandım bir sıkıntısı yoktu. Tek sevmediğim yanı ayaklarıydı.Konuyu hortlatiyorum hala sorun çıkardımı kullanıyor musunuz?
Maalesef satmak zorunda kaldım. Satalı neredeyse 1 yıl oldu. 2 sene kullandım bir sıkıntısı yoktu. Tek sevmediğim yanı ayaklarıydı.
5300 TL vermem şahsen. Göz yorma yok da 5300 TL vermem. Ben 1800 TL'ye almıştım fiyatı uygun diye. Yoksa almazdım.Hmm anladım şu anda vatan 5.300 TL 240 Hz almamı önerir misin yoksa başka şeylere mi bakayım ha bir de LED monitör diye duydum göz yoruyor mu?
Merhaba hocam. Evleneceğim için satmak zorunda kalmıştım. Kullandığım süre zarfında herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Tek sevmediğim yanı ayaklıkları olmuştu. Klasik üçgen bir tasarımı vardı ve özellikle klavye kullanımını etkiliyordu. Bir diğer kötü tarafı ara sıra mouse çarpıyordu. Bunlar haricinde bir sıkıntısı yoktu ve sattığıma gerçekten çok pişman oldum. Şimdi Benq 144Hz bir monitör kullanıyorum. 240Hz ile 144Hz arasında kesinlikle fark var. Benim 3800 saat CS:GO oynamışlığım var. Bunun 3000 saati AWP ile oynadığım zamanlardır. Şimdi monitör 144Hz olduğu için artık eskisi gibi AWP oynayamıyorum. Uygun fiyata bulduysanız alabilirsiniz. Bütçeniz var ise Benq monitörlerin FPS konusunda sunduğu bazı teknolojiler var. Bu sebepten ötürü Benq tavsiye ederim. Bütçe yok ise Rampage alınabilir.@A10 Hocam merhaba, 4 Nisan 2020 tarihine yakın bir zamanda satın almışsın sanırım. Almayı düşünen biriyim eğer şu an hala bir sorunu arızası çıkmadı ise sen de memnumsan ben de almayı düşünüyorum. Kısaca bir bilgi verebilirsen çok memnun olurum teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.