Rampage Fury X iade reddedildi

enderoguz

Decapat
Daha fazla  
Evet, bugün kulaklığın kablosuzda rahatsız edici dip ses olduğundan iade ettim ve mağaza başka kablo göndermişim diye yalan atarak iadeyi reddetti ki göndermeden önce kabloları 5 kez kontrol ettim. Siz siz olun Furylevel'den alışveriş yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bugün kulaklığın kablosuzda rahatsız edici dip ses olduğundan iade ettim ve mağaza başka kablo göndermişim diye yalan atarak iadeyi reddetti ki göndermeden önce kabloları 5 kez kontrol ettim. Siz siz olun Furylevel'den alışveriş yapmayın.
O bir kanal değil miydi?

Bağıra bağıra diyoruz bu markaları almayın diye.

Bu markaların müşteri desteği rezil. Lakin Cooler Master, Corsair gibi yerler çok ilgili. :) Ders olmuştur umarım.
Markayla ne alakası var. Saçmalamışsınız. Olay satıcıyla alakalı. Aynı kulaklığı amazon’dan alsa problem yaşamazdı örnek olarak.

Bağıra bağıra diyoruz bu markaları almayın diye.

Bu markaların müşteri desteği rezil. Lakin Cooler Master, Corsair gibi yerler çok ilgili. :) Ders olmuştur umarım.
Denemek için aldım gömeni çok olduğu kadar öveni de vardı da mağazanın bu yaptığı rezillik. Şimdi corsair kulaklığım geldi ama kutusunu açamıyorum bu olay yüzünden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı