İade talebi monitörün kutusu açıldığı için iade reddedildi

Ürün Mardin'den geldi. Bende Bursa'dayım. Yani epey uzak. Bu yüzden kargodan geldiğinde kutu da eziklik vardı. Ben de normal karşıladım. Monitöre baktım. Kutusunu açıp inceledim. Sonra yerine düzgünce koyup bantladım. Yaptığım işlem sadece bu. Yani açıp kullansam neyse de kullanmadım bile. Bu kadar mağdurluk üzerine bu şirketten bir daha alışveriş yapmam. Umarım bu sorun çözülür. Satıcıda vurdumduymaz. 1 saat oldu yanıt yok.
Evet, büyük bahtsızlık olmuş sizin ki. Satıcının puanıda kötü değil aslında ama neden böyle yapmışlar anlam veremedim. Umarım çözülür, acele etmeyin mesaj için, yarın sabah bakarsınız.

Evet, büyük bahtsızlık olmuş sizin ki. Satıcının puanıda kötü değil aslında ama neden böyle yapmışlar anlam veremedim. Umarım çözülür, acele etmeyin mesaj için, yarın sabah bakarsınız.
Hocam satıcı yazdı. Kutusu deforme olduğu için iade edemiyormuş. Neden acaba? Bu benim suçum mu? Kargo şirketinin suçu. Mardin'den Bursa'ya gelen ürün nasıl hasar almasın.

Hocam satıcı yazdı. Kutusu deforme olduğu için iade edemiyormuş. Neden acaba? Bu benim suçum mu? Kargo şirketinin suçu. Mardin'den Bursa'ya gelen ürün nasıl hasar almasın.
Tabii ki sizin suçunuz değil ama şöyle birşeyde var, kargo alırken, gelen ürünü kargocunun yanında kontrol ederek alın ve kusur varsa not tutturun yazıyor her yerde. Ha ben dahil hiç kimse bunu yapmıyoruz tabi. Bu biraz işin bahanesi gibi geldi bana. Ama siz yinede kargo sürecini ve bu durumu anlatarak ricacı olun. Belki insafa gelirler.

Tabii ki sizin suçunuz değil ama şöyle birşeyde var, kargo alırken, gelen ürünü kargocunun yanında kontrol ederek alın ve kusur varsa not tutturun yazıyor her yerde. Ha ben dahil hiç kimse bunu yapmıyoruz tabi. Bu biraz işin bahanesi gibi geldi bana. Ama siz yinede kargo sürecini ve bu durumu anlatarak ricacı olun. Belki insafa gelirler.
Yazdım. Cevap falan yazmadılar. Ben bu monitörü istemiyorum. Elimde kalacak heralde.

Yazdım. Cevap falan yazmadılar. Ben bu monitörü istemiyorum. Elimde kalacak heralde.
Eğer işinize görecek bir monitörse çok takmayıp kullanın yada şuan ki fiyatından biraz düşüğüne herhangi birine satabilirsiniz. Kutusunda sıfır sayılır ürün, bunuda belirtirsiniz.

Eğer işinize görecek bir monitörse çok takmayıp kullanın yada şuan ki fiyatından biraz düşüğüne herhangi birine satabilirsiniz. Kutusunda sıfır sayılır ürün, bunuda belirtirsiniz.
THH'ye başvursam lehime sonuçlanır mı acaba? Sorumlu ben değilim sonuçta. Tek suçum belirtmemek.
Bakalım. Elimden geleni deneyeceğim.

Önce bir satıcı ile konuşun sonra THH ile işinizi çözersiniz
Konuştum. Kutu hasar gördüğü için yeniden satışa çıkamıyormuş. Bu yüzden geri gönderiyor. Suç bende değil, kargo formasında. Ben de belirtmemişim ürünün kutusu hasarlı geldi diye.

THH başvurusu yapın. Seve seve iade alacaklar, süreç sonuçlanana kadar da ürün sizde kalacak fakat şöyle bir durum ortaya çıkıyor. İade sonuçlandığı zaman fatura tutarı iade edilecek. İade aldığınız zaman muadil bir ürün alabilir misiniz tartışılır çünkü kur çok oynak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı