Neden alsın? Koşulsuz cayma hakkı varken.Servisten iade raporu neden almıyorsun denedin mi?
Neden alsın? Koşulsuz cayma hakkı varken.Servisten iade raporu neden almıyorsun denedin mi?
Neden alsın? Koşulsuz cayma hakkı varken.
Arkadaşlar yapılacak hata değil, defalarca kez belirtin diyorlar. Sen yine konuş kutu bana geldiğinde hasarlıydı diye.Konuştum. Kutu hasar gördüğü için yeniden satışa çıkamıyormuş. Bu yüzden geri gönderiyor. Suç bende değil, kargo formasında. Ben de belirtmemişim ürünün kutusu hasarlı geldi diye.
Umarım lehime sonuçlanır. Kargo firmasının suçunu bana atmaları aşırı saçma.THH başvurusu yapın. Seve seve iade alacaklar, süreç sonuçlanana kadar da ürün sizde kalacak fakat şöyle bir durum ortaya çıkıyor. İade sonuçlandığı zaman fatura tutarı iade edilecek. İade aldığınız zaman muadil bir ürün alabilir misiniz tartışılır çünkü kur çok oynak.
Satici ile iletişime geçtim. "Biraz insaf" falan diyor. Zarara sokuyorsunuz gibisinden.Gelişme var mı?
Ne zararı kardeşim ürünün kutusu bu zarar gördüğü yer kargo ise sende problem ne?Satici ile iletişime geçtim. "Biraz insaf" falan diyor. Zarara sokuyorsunuz gibisinden.
Bende kendimi açıkladım. Suçun kargo şirketinde olduğunu da. Bakalım, hala süreç devam ediyor. Sonuçlanırsa yazarım.
Ben de aynısını yazdım. Ürünü tekrar kargoya vermiş. Tüm yasal haklarımı deneyeceğim. Ben bu monitörü kullanmak istemiyorum, zorla gönderiyorlar hala.Ne zararı kardeşim ürünün kutusu bu zarar gördüğü yer kargo ise sende problem ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.