İade talebi monitörün kutusu açıldığı için iade reddedildi

Konuştum. Kutu hasar gördüğü için yeniden satışa çıkamıyormuş. Bu yüzden geri gönderiyor. Suç bende değil, kargo formasında. Ben de belirtmemişim ürünün kutusu hasarlı geldi diye.
Arkadaşlar yapılacak hata değil, defalarca kez belirtin diyorlar. Sen yine konuş kutu bana geldiğinde hasarlıydı diye.

Kutu sağlam da gitseydi iade alacakları meçhul zaten. Hazır kutu da hasarlı diye ellerine fırsat geçti.
Amazon'un çeyreği olamazlar. Amazon kullandığım AAA pili geri aldı. Kendi hatamdan kaynaklı 1,5 volt yerine 1,2 volt aldığım halde.

THH başvurusu yapın. Seve seve iade alacaklar, süreç sonuçlanana kadar da ürün sizde kalacak fakat şöyle bir durum ortaya çıkıyor. İade sonuçlandığı zaman fatura tutarı iade edilecek. İade aldığınız zaman muadil bir ürün alabilir misiniz tartışılır çünkü kur çok oynak.
Umarım lehime sonuçlanır. Kargo firmasının suçunu bana atmaları aşırı saçma.
Muadilini alamama derdinde değilim şuanlık. Ücret iade edilsin, yeter.

Satici ile iletişime geçtim. "Biraz insaf" falan diyor. Zarara sokuyorsunuz gibisinden.
Bende kendimi açıkladım. Suçun kargo şirketinde olduğunu da. Bakalım, hala süreç devam ediyor. Sonuçlanırsa yazarım.
Ne zararı kardeşim ürünün kutusu bu zarar gördüğü yer kargo ise sende problem ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı