Corsair Harpoon RGB aldım 1.5-2 iş gününde tam hatırlamıyorum geldi.
QP bilişim üzerinden kendi kasam da dahil olmak üzere çok şey aldım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. RGB fan set olarak şunu önerebilirim:
XIGMATEK CY120+CYB1 120MM RGB LED FAN - Vatan Bilgisayar
Bütçenize en uygun set bu var. Hem Vatan Bilgisayar üzerinden satın alabileceğiniz bir ürün.
Bu da videosu.
Aigo fanlardan daha mı iyiler ?
Yerine biraz farkla Corsair Spec-Omega kullanılabilir.Sistemin parçalarını ayrı olarak satın aldım ve sadece kasa kaldı. Vatan Bilgisayar'da bu kasayı gördüm ve çok beğendim. RGB fanlar gayet güzel ve kasa şekli itibariyle hoşuma gitti ama markası Rampage olunca biraz tereddüt ettim size sormak istedim. Sizce alınabilir mi ? Cooler Master Masterbox Lite var bir de ama onun görüntüsünü beğenmiyorum.
RAMPAGE IMPOSING 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar
Fan kalitesi olarak bir şey diyemem fakat marka olarak Xigmatek çok daha köklü, piyasada uzun yıllardır var olan bir markadır. Aigo isterseniz de şu var:
Aigo Aurora C3 3 lü 120mm RGB Kasa Fanı | ITOPYA
Tercih sizin.
QP'de 3'lü NZXT AER fan 330 tl. O fanları kullanmak için HUE+ zorunlu mu ?
Zorunlu hocam. Aynı seti kendim kullanıyorum. HUE+ olmadan fanları ışıklandıramazsınız.
Bir de Nzxt s340 elite p350x'e göre daha mı tercih edilebilir ?Anladım. P350X'te en fazla kaç fan kullanabiliyoruz 3 mü ? Alt ve üst kısımlara fan takılabiliyor mu ?
Anladım. P350X'te en fazla kaç fan kullanabiliyoruz 3 mü ? Alt ve üst kısımlara fan takılabiliyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.