Rampage İmposing RGB kasa alınır mı ?

QP bilişim üzerinden kendi kasam da dahil olmak üzere çok şey aldım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. RGB fan set olarak şunu önerebilirim:

XIGMATEK CY120+CYB1 120MM RGB LED FAN - Vatan Bilgisayar

Bütçenize en uygun set bu var. Hem Vatan Bilgisayar üzerinden satın alabileceğiniz bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videosu.

QP bilişim üzerinden kendi kasam da dahil olmak üzere çok şey aldım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. RGB fan set olarak şunu önerebilirim:

XIGMATEK CY120+CYB1 120MM RGB LED FAN - Vatan Bilgisayar

Bütçenize en uygun set bu var. Hem Vatan Bilgisayar üzerinden satın alabileceğiniz bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videosu.

Aigo fanlardan daha mı iyiler ?

Sistemin parçalarını ayrı olarak satın aldım ve sadece kasa kaldı. Vatan Bilgisayar'da bu kasayı gördüm ve çok beğendim. RGB fanlar gayet güzel ve kasa şekli itibariyle hoşuma gitti ama markası Rampage olunca biraz tereddüt ettim size sormak istedim. Sizce alınabilir mi ? Cooler Master Masterbox Lite var bir de ama onun görüntüsünü beğenmiyorum.

RAMPAGE IMPOSING 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar
Yerine biraz farkla Corsair Spec-Omega kullanılabilir.

Zorunlu hocam. Aynı seti kendim kullanıyorum. HUE+ olmadan fanları ışıklandıramazsınız.

Anladım. P350X'te en fazla kaç fan kullanabiliyoruz 3 mü ? Alt ve üst kısımlara fan takılabiliyor mu ?
Anladım. P350X'te en fazla kaç fan kullanabiliyoruz 3 mü ? Alt ve üst kısımlara fan takılabiliyor mu ?
Bir de Nzxt s340 elite p350x'e göre daha mı tercih edilebilir ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı