Rampage İmposing RGB kasa alınır mı ?

Sistemin parçalarını ayrı olarak satın aldım ve sadece kasa kaldı. Vatan Bilgisayar'da bu kasayı gördüm ve çok beğendim. RGB fanlar gayet güzel ve kasa şekli itibariyle hoşuma gitti ama markası Rampage olunca biraz tereddüt ettim size sormak istedim. Sizce alınabilir mi ? Cooler Master Masterbox Lite var bir de ama onun görüntüsünü beğenmiyorum.

RAMPAGE IMPOSING 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar
Kasayı ben kendim kullanıyorum estetik olarak güzel havalandirmasindanda memnunum tek eksi yönü rgb ışıkları değiştirmek için tuş yok bir şey yok reset tuşunu ona bağlayın falan demisler ama ben beyaz renkde kullanıyorum değişmedim memnunum.

Bu kasayı ben de biraz mecburiyetten aldım. Kardeşim çok beğendi. Aslında tuş hissiyatı biraz kötü. Yandaki sac çok esnek. Bir de fan ve RGB ayar tuşu kasa içinde kalıyor ama bir arkadaş reset tuşunu iptal edip, oraya bağlamış. Daha denemedim ama soğutma ve görsel bence iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir türlü çözemediğim için danışmak istiyorum. Konuyu açan arkadaşın ilk mesajında attığı kasayı MSI Z370-A PRO anakartı ile kullanıyorum. Kasanın fanlarının hızını bir türlü ayarlayamıyorum (MSI Dragon Center uygulamasından kurcalamama rağmen). Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler

Merhabalar,

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir türlü çözemediğim için danışmak istiyorum. Konuyu açan arkadaşın ilk mesajında attığı kasayı MSI Z370-A PRO anakartı ile kullanıyorum. Kasanın fanlarının hızını bir türlü ayarlayamıyorum (MSI Dragon Center uygulamasından kurcalamama rağmen). Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler

Konu hortlatmayın, Yeni konu açın. https://www.technopat.net/sosyal/bolum/masauestue-bilgisayarlar.28/post-thread

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı