Rampage kasa vs Fazeon F1 kasa

Umuttexe

Decapat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan tavsiye sistem alacağım. Bütçem kısıtlı 1-2 sene sonra ekleme ve değiştirme yapabirim. Kasa konusunda bilgim yok ikisinden birini tercih edeceğim ama hangisi daha iyidir? İlk olarak kule tipi fan almayı düşünüyorum iki de bunun için uygun mudur? Tüm bilgilerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Screenshot_20250827_145330_Chrome.jpg

Screenshot_20250827_145252_Chrome.jpg

Screenshot_20250827_145702_Chrome.jpg

Vatan Bilgisayar'dan tavsiye sistem alacağım. Bütçem kısıtlı 1-2 sene sonra ekleme ve değiştirme yapabirim. Kasa konusunda bilgim yok ikisinden birini tercih edeceğim ama hangisi daha iyidir? İlk olarak kule tipi fan almayı düşünüyorum iki de bunun için uygun mudur? Tüm bilgilerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2563762

Eki Görüntüle 2563763

Eki Görüntüle 2563761
Bana kalırsa ikisi de saatli bomba ama rampage'e bulaşma.

i

Eki Görüntüle 2563762

Eki Görüntüle 2563763

Eki Görüntüle 2563761
ikiside berbat içindeki PSU lar bomba gibi bir sorun ben burda yok ama aradaki farkı verip işte şu kasayı almak istiyorum diyin

birde alacağınız sistemi atarsanız PSU W konusunda daha yardımcı olabiliriz.

ve illa birisini alacaksanız fazeon tercih edin ama yani fazeon da kötünün iyisi yani rampage 1 puan ise fazeon 2 puan 10 üzerinden.

Yapacağınız bir özelleştirmeler var mı hocam.

Hocam üniversite öğrencisiyim 1 ay kullanıp şehir dışına çıkacağım seneye kule tipi fan RAM falan düşünüyorum ama pek de bilgim yok sizce neler yapmalıyım? Şimdilik kasa ve anakart tercihlerinden hangilerini yapmalıyım? Onlar çok ucuz eklemeler olduğu için yapabilirim.

Hocam üniversite öğrencisiyim 1 ay kullanıp şehir dışına çıkacağım seneye kule tipi fan RAM falan düşünüyorum ama pek de bilgim yok sizce neler yapmalıyım? Şimdilik kasa ve anakart tercihlerinden hangilerini yapmalıyım? Onlar çok ucuz eklemeler olduğu için yapabilirim.

Hocam bence anakartı ASUS veya MSI kasayı da yapabiliyorsanız Corsair yapın.

Rampage'den uzak dur lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı