İnceleme Rampage KB-R135 parvus

Şu her şeyi ben bilirim Rampage çöp alınmaz diyenlere hayret ediyorum. Herkesi kendi gibi sanıyorlar sana ne kardeşim? Adam istediği ürünü alır kullanır.

En iyisi sensin. Ne desen doğrudur. Haklısın.

Yani ucuz mal alacak kadar, dandik mal alacak kadar zenginseniz paranız çoksa alın ne diyelim.

Burada insanların parasına değecek ürünleri alması için uğraşıyoruz.

Biliyorum ki Rampage almayın diyorum ama alınabilecek kalitede bir ürünü olduğunda da istersen al ben tercih etmem deyip geçiyorum.

İstediğini alması gerekiyorsa buraya gelip hangisini almalıyım diye konu da açmaması gerek.

He eğer açıyorsa böyle bir konu biz de gereğini yaparak daha iyisini atıp attığını almaması kötü olduğunu söylüyoruz.

Benim adıma söylemediniz galiba eğer benim adımaysa öyle bir konu açmamıştım ben, fare dışın da.

Benim adıma söylemediniz galiba eğer benim adımaysa öyle bir konu açmamıştım ben, fare dışın da.

Böyle bir cevabım vardı gözükmüyor, bir sorun oluştu galiba onun devamı mıydı? Genele konuşmuştum, sizlik durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…