Rampage Kulaklığı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rampage aldım, hiçbir hasar görmediği halde kendi kendine sol kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı. Kulağımı tırmalıyor. Performansına göre fiyat iyi olabilir ama kalitesiz. Bozulduktan sonra da bir anlamı yok performansın.

Rampage aldım, hiçbir hasar görmediği halde kendi kendine sol kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı. Kulağımı tırmalıyor. Performansına göre fiyat iyi olabilir ama kalitesiz. Bozulduktan sonra da bir anlamı yok performansın.
Hocam toplamda 3 adet 7.1 Rampage kulaklık kullandım benim kulaklıklarım neden bozulmuyorda sizinkiler bozuluyor? Hangi modeli aldınız?

Dostum rampage'yi gelip burda övme yorumlar ortada. Git bı elini yüzünü yıka kendine gel 😉
:D Doğru diyorsun reis elimi yüzümü yıkayayım değil mi? Sonuçta Kulaklık ve Klavyeyi 3.5-4 yıl kullanabilmek akıl karı değil :D Kimin yıkaması lazım belli de neyse.

Birde ";)" atması yok mu :D :D :D
Hocam toplamda 3 adet 7.1 Rampage kulaklık kullandım benim kulaklıklarım neden bozulmuyorda sizinkiler bozuluyor? Hangi modeli aldınız?
Bende bunu anlamıyorum hocam. Biz kullanıyoruz sorun yok diyoruz. Adamlar "kafanız mı güzel, yüzünüzü yıkayın falan" diyor. Gülesim geliyor valla. Biz nasıl 3-5-4 sene kullanıyoruz o zaman? Onu geçtim kaç sefer klavyeye yumruk attım kaç sefer kulaklığı düşürdüm hala çalışıyorlar. 150-200 TL'lik şeylerden ne bekliyorlar merak ediyorum? Dolar olmuş 7.
@277662 yazacak bir şey bulamıyorsun diye gülüyorsun sürekli değil mi? Çünkü sende biliyorsun Rampage gibi bir markanın bir ürününün ilk defa 3.5-4 sene kullanıldığını görünce bir şey yazamayacağını. Sana göre hep 1 senede bozulan kalitesiz bir üründü :)

Son düzenleme:
Kardeşim beni etiketleyip durmayın. Kalbinizi kırmak istemiyorum. Gerçekler acıdır. @lyforeid benden ziyade önce seni tedavi etsinler. Etiketlemeyin beni. Tek kişiyi sıkıştırmak kolay. Rampage güzel firmadır diye konu açın başkalarıyla uğraşın.

@277662 kalbimi mi kıracaksın :D? Sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun birader? Adam akıllı münakaşaya giremeyecek kadar kendinden acizsin sürekli hahahaha atıyorsun bize bildirim gelmesini sağlıyorsun sonrada beni etiketlemeyin diye ağlıyorsun. Tazminata boğarım seni haberin olsun :D

@277662 kalbimi mi kıracaksın :D? Sen kim oluyorsunda beni tehdit ediyorsun birader? Adam akıllı münakaşaya giremeyecek kadar kendinden acizsin sürekli hahahaha atıyorsun bize bildirim gelmesini sağlıyorsun sonrada beni etiketlemeyin diye ağlıyorsun. Tazminata boğarım seni haberin olsun :D
Tehdit? Tehdit mi? Ciddisin? Orada seni bıçaklarım gibi bir şey yazmıyor. Buraya 100 satır yazı yazacak kadar uğraşmaya değmez. Çok tartışma istiyorsan git konu aç 😉 Uğraşacak halim yok seninle. Engelledim hadi. İnsanlara psikolojin bozuk demeyi biliyorsun. Konu açınca aydınlatırlar seni bi' güzel.

Tehdit? Tehdit mi? Ciddisin? Orada seni bıçaklarım gibi bir şey yazmıyor. Buraya 100 satır yazı yazacak kadar uğraşmaya değmez. Çok tartışma istiyorsan git konu aç 😉 Uğraşacak halim yok seninle. Engelledim hadi. İnsanlara psikolojin bozuk demeyi biliyorsun. Konu açınca aydınlatırlar seni bi' güzel.
Allah akıl fikir versin :D

Beni de engeller misin güzel kardeşim ve evet " Kardeşim beni etiketleyip durmayın. Kalbinizi kırmak istemiyorum." Bir tehdit cümlesidir. Git az Türkçe öğren :D
Allah akıl fikir versin :D

Vallahi hocam ya kimlerle uğraşıyoruz baksana. Kanıt sunuyoruz "ha ha ha " atıyor bize bildirim gelmesini sağlıyor. Sonra da "etiket atmayın kalbinizi kırmak istemiyorum" diyor. :D :D :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı