Rampage kulaklık neden alınmaz?

Arkadaşım zorla iyi diyor. Diyorum kötü ne yazılım desteği var, başka bir şeyi diyor kendin kullanmadan emin olma. Nasıl kanıtlarım kötü olduğunu?

Kanka ben aldım 3 sene önce en iyi kulaklığını Rampage'nin 2.gün mikrofonu gitti 5.kabloları yanıt vermedi kesinti oldu 10.gün kulaklıktan ses yok bu arada o zamanlarda çok kullanmadım kulaklığı bir daha asla Rampage kulaklık almam.
 
Çin gibi pazarlardan hazır şablonları alıp marka basıyorlar, böyle olmadığında da yine Çinlilere yaptırıp marka bastırıyorlar. Malzeme kalitesi yerlerde. Donanım konusunda Türk firması tercih edilmemeli. Düşün yani 10 tane marka aynı özellikte donanımı ortalama 2.5k fiyata satarken ne hikmetse bizim Türk firmaları yarı fiyatına satıyorlar.
 
Çin gibi pazarlardan hazır şablonları alıp marka basıyorlar, böyle olmadığında da yine çinlilere yaptırıp marka bastırıyorlar. Malzeme kalitesi yerlerde. Donanım konusunda Türk firması tercih edilmemeli. Düşün yani 10 tane marka aynı özellikte donanımı ortalama 2.5k fiyata satarken ne hikmetse bizim Türk firmaları yarı fiyatına satıyorlar.

Evet reis mesela Gamenote Havit FUXI-H3 modelini Rampage kendisine geçirmiş Rampage crack olarak satıyor kalitelerine gelince Havit fuxi-3 daha ucuz 1200TL ve daha kaliteliyken Rampage crack aşırı düşük kalitede.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı