Rampage marka basıyor ama Logitech'e (!)

Ürün güzel olabilir ama sorun yaşadığınızda karşınızda Logitech'in garantisi olmasını mı istersiniz yoksa Rampage'in mi?
Segment Bilgisayar'ın herhangi bir teknik hizmetinden mağdur olmadım. Yanlış bir algı var. Çoğu ürünü kalitesiz diye teknik servisi kötü diye bir şey yok. Kaliteli ürünleri de var çoğu durumda değişim yapan teknik servisi de var. Vatan Bilgisayar'dan aldığınız pek çok ürün Rampage'in sahibi olan Segment Bilgisayar'ın ve hepsi aynı teknik servisten çıkıyor. Vatan Bilgisayar nasıl bu kadar iyi teknik servis desteği sunabiliyor?

Kaliteli olmadığını nereden biliyorsunuz alıp kullandınız mı?

Evet, ev arkadaşım tam bir Rampage bağımlısı.

Ben 1.5 sene önce 500 TL'ye SS kulaklık aldım. "Çok para vermişsin!" Demişti. O ikinci kulaklığı değiştirdi ben hala aynı kulaklığı kullanıyorum. Verdiği para da beni geçti.

Ayrıca kalite konusunda kıyaslama yaptığımız için Logitech'in yanında kalitesiz sınıfına giriyor. Onun haricinde çok da kalitesiz ürünler değil.

Evet, ev arkadaşım tam bir Rampage bağımlısı.

Ben 1.5 sene önce 500 TL'ye SS kulaklık aldım. "Çok para vermişsin!" demişti. O ikinci kulaklığı değiştirdi ben hala aynı kulaklığı kullanıyorum. Verdiği para da beni geçti.

Ayrıca kalite konusunda kıyaslama yaptığımız için Logitech'in yanında kalitesiz sınıfına giriyor. Onun haricinde çok da kalitesiz ürünler değil.

Kendinizde söylüyorsunuz çok da kalitesiz ürünler değil diye. Ben de zaten çok kaliteli Logitech'e taş çıkarır demedim. Bütçesi az olan kişiler için gayet ideal bir ürün dedim. Tamam çok iyi değil ama dalga geçilecek seviyede de değil.

Diğer markaların yanında kalitesiz ancak az bütçesi olanlar için ideal kalitede. Ben de zamanında az kullanmadım.

Benim de söylediğim o zaten. Diğer markalardan iyi diye bir söylemim olmadı.

Kendinizde söylüyorsunuz çok da kalitesiz ürünler değil diye. Ben de zaten çok kaliteli Logitech'e taş çıkarır demedim. Bütçesi az olan kişiler için gayet ideal bir ürün dedim. Tamam çok iyi değil ama dalga geçilecek seviyede de değil.
Hocam evet aşırı kalitesiz değil de bazı ürünleri gerçekten dalga geçilecek seviyede dandik oluyor. O ürünler de diğerlerine göre nispeten daha ucuz olduğu için daha çok satılıyor ve daha çok satılmasına doğru orantılı olarak bozulma olayları artınca da bu markalara dandik damgası vuruluyor. Tabii fason üretim olmaları da buna bir etken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı