- Makaleler
- 3
Tipleri aynı da biri 6400 DPI, öbürü 8000 DPI ve 1 ms tepki süreli. Her dış kabı aynı olan ürünü, denk mi kabul ediyoruz?
Siz alırsınız başkası almaz herkesin durumu aynı değil. O fiyatta indirimli fiyatı zaten 12 saat sonra bitiyor. Düşük bütçe için o mouse alınır bence.
Segment Bilgisayar'ın herhangi bir teknik hizmetinden mağdur olmadım. Yanlış bir algı var. Çoğu ürünü kalitesiz diye teknik servisi kötü diye bir şey yok. Kaliteli ürünleri de var çoğu durumda değişim yapan teknik servisi de var. Vatan Bilgisayar'dan aldığınız pek çok ürün Rampage'in sahibi olan Segment Bilgisayar'ın ve hepsi aynı teknik servisten çıkıyor. Vatan Bilgisayar nasıl bu kadar iyi teknik servis desteği sunabiliyor?Ürün güzel olabilir ama sorun yaşadığınızda karşınızda Logitech'in garantisi olmasını mı istersiniz yoksa Rampage'in mi?
Kaliteli olmadığını nereden biliyorsunuz alıp kullandınız mı ?Param kaliteliye yetmiyorsa hiç almam. Param olduğu zaman kalitelisini alırım.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.![]()
Kaliteli olmadığını nereden biliyorsunuz alıp kullandınız mı?
Diğer markaların yanında kalitesiz ancak az bütçesi olanlar için ideal kalitede. Ben de zamanında az kullanmadım.Kaliteli olmadığını nereden biliyorsunuz alıp kullandınız mı?
Evet, ev arkadaşım tam bir Rampage bağımlısı.
Ben 1.5 sene önce 500 TL'ye SS kulaklık aldım. "Çok para vermişsin!" demişti. O ikinci kulaklığı değiştirdi ben hala aynı kulaklığı kullanıyorum. Verdiği para da beni geçti.
Ayrıca kalite konusunda kıyaslama yaptığımız için Logitech'in yanında kalitesiz sınıfına giriyor. Onun haricinde çok da kalitesiz ürünler değil.
Diğer markaların yanında kalitesiz ancak az bütçesi olanlar için ideal kalitede. Ben de zamanında az kullanmadım.
Şakaydı zaten umarım siz de şaka yapıyorsunuzdurİkisi farklı ürünlerMarka basıyor fakat Logitech'e değil. RGB aydınlatmaları ve kenarda kalan makro tuşlarına bakınız.
Hocam evet aşırı kalitesiz değil de bazı ürünleri gerçekten dalga geçilecek seviyede dandik oluyor. O ürünler de diğerlerine göre nispeten daha ucuz olduğu için daha çok satılıyor ve daha çok satılmasına doğru orantılı olarak bozulma olayları artınca da bu markalara dandik damgası vuruluyor. Tabii fason üretim olmaları da buna bir etken.Kendinizde söylüyorsunuz çok da kalitesiz ürünler değil diye. Ben de zaten çok kaliteli Logitech'e taş çıkarır demedim. Bütçesi az olan kişiler için gayet ideal bir ürün dedim. Tamam çok iyi değil ama dalga geçilecek seviyede de değil.
Parantez içerisinde ünleme dikkat ediniz.Tipleri aynı da biri 6400 DPI, öbürü 8000 DPI ve 1 ms tepki süreli. Her dış kabı aynı olan ürünü, denk mi kabul ediyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.