Rampage marka ürünler alınır mı?

yusufyardimci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorum: Sizce Rampage marka ürünler alınır mı? Ben daha önceden mousunu kullanmıştım, sıkıntısızdı. Biraz hor kullanmıştım, sonra kuzenime verdim. Forumda Rampage almayın diyen var, alın diyen var. Az önce 9 sayfalık konu okudum. Tartışma Fury X kulaklığıydı. Ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce Fury X ve diğer Rampage ürünleri alınır mı? Eleştirlerinizi bekliyorum...

Sadece rezalet sürücü desteği yüzünden bile alınmaz. Logitech gibi firmaların yakınından geçemiyor.

Modeline bağlı. Ben yıllardır hep Rampage ekipman aldım, hepsinde de memnun kaldım halen de kullanıyorum. Kasa, PSU ve monitörünü önermem ama ekipmanda kaliteli F/P ürünler oluyor. @56153 hocam da çok haksız değil gerçi sürücü konusunda biraz geride. O da bende çok büyük bir etken değil, çünkü gidip de 750 liraya Rampage almazsın zaten. Benim tüm ekipmanlarım bir Logitech G klavyeden daha ucuza geldi mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı