Rampage markasını seven bir ben miyim?

Tamam kardeşim sinirlenme biz sana Thor al demiyoruz ki Rampage alacağına 300 400 TL daha fazla para ver Cooler Master al NZXT al.

Her ürünü kaliteli değildir o zaman AMD'de kötü Sandisk'te kötü demişsin ya o zihniyetin oldukça saçma. Bu markanın iyi olan herhangi bir ürününe rastlamadım ben. Ayrıca çalışıp kazanıp alıyorum baba parası kim yiyormuş?

Tamam kardeşim sinirlenme biz sana Thor al demiyoruz ki Rampage alacağına 300 400 TL daha fazla para ver Cooler Master al NZXT al.
180₺'ye aldım 2 sene evvel. Ben memnunum benim işimi görüyor. Bana yetiyor. Oyun kolları da 200₺ olmuş, ben 50₺ye almıştım.

Teknoloji işi şans işi, ben kötü bir ürüne rastlamadım hiç. SanDisk cidden kötü bu arada.

Ne diyim

Türkiye icin ucuz ve urune gore kaliteli urunleri var, ben mouselerde onlari basarili buluyorum mesela.

@ErenY Rampage'de mi çalışıyorsun ? Sistem topladiginda rampage PSU tak, bozulsun da aklin basina gelsin. Ondan sonra Corsair, NZXT, MSİ ararsın

Işıldak ile olmuyo bu işler
Bronze sertfikali deme oyle belki ranklama sistemleriyle alakasi olmayan biri duser

Ben.

Hocam Rampage'e kaliteli diyip NZXT, FSP ve Deep Cool markasını gömmeniz biraz komik olmuş. O zaman her RGB olan PSU alınır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…