Rampage markasını seven bir ben miyim?

Evet hocam. Başka ne olacaktı ki?
Hocam forumda önerdiğiniz sistemlere ve yardım ettiğiniz konulara bakıyorum ama şuanki tavrınızla uyuşmuyor. Bu konuda ciddi misiniz? Belki bazı ürünleri kaliteli olabilir ama çoğu ürünü gömdüğünüz markaların yanından bile geçemez.

Hocam forumda önerdiğiniz sistemlere ve yardım ettiğiniz konulara bakıyorum ama şuanki tavrınızla uyuşmuyor. Bu konuda ciddi misiniz? Belki bazı ürünleri kaliteli olabilir ama çoğu ürünü gömdüğünüz markaların yanından bile geçemez.
Hocam konu mizah ve eğlence kısmına açıldı. Konuya uyum sağlamaya çalıştığımdan verdiğim bütün cevaplar böyle, ciddiye almayın. 🙂

Bomb has been planted.

Terrorist, win!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu arada 999 TL. 1 TL kârdasınız! Ben de DeepCool PSU olmasaydı alırdım. Kaçırmayın derim.

Bomb has been planted.

Terrorist, win!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu arada 999 TL. 1 TL kârdasınız! Ben de DeepCool PSU olmasaydı alırdım. Kaçırmayın derim.

Satıp bunu alın hocam hemen.

@ErenY Satmam ki. Amerika'nın oyunları bu DeepCool.

Video kaydına alıp "Amerigaaa, ayık ol olum. DeepCool 650 W ise Adana 01 dayı." Diyerek parçalayacağım. Sonra Rampage alacağım.

Yani örnek olarak,

Şu PSU'ya baksanıza. RGB'ye sahip! Başka hangi markalar PSU'larında RGB'ye sahip oluyor ki? Ve okuduğum birkaç güvenilir sitede Rampage'nin Türk markası olup ürünlerini Türk vatandaşları için üst kalitede hazırladığı anlatılmış. Neden FSP, NZXT veya DeepCool gibi yabancı malı dandik ürünler alıyoruz, Türk şirketlere para kazandırmıyoruz? Bu konuyla beraber umarım bazı kişilerin fikirlerini değiştirmişimdir.
Haklı ki, elin FSP'si Seasonic'i CWT'si bizim Segment Bilgisayar'dan daha mı iyi bilecek? Onların DC-DC'si varsa bizim de mis gibi grup düzenlememiz var ulan, ikisinde de iki tane bobin var birini daha kaliteli diye pazarlıyorlar ecnebiler işte :)

Ben bu güç kaynağı ile ilişkiye girmiştim ve bu cidden şaka değil.
Sağ olsun kapasitörler adını veremeyeceğim şeyimi kesti ve hala yarası duruyor.
Sonra çöpe attım ve yaktım güç kaynağını lakin tatmin etmedi beni, tavsiye etmiyorum.
@Sir Benjamin.
Şu etiketi sorsalar açıklayamam :D

Haklı ki, elin FSP'si Seasonic'i Cwt'si bizim segment Bilgisayar'dan daha mı iyi bilecek? Onların DC-DC'si varsa bizim de mis gibi grup düzenlememiz var ulan, ikisinde de iki tane bobin var birini daha kaliteli diye pazarlıyorlar ecnebiler işte :)

Şu etiketi sorsalar açıklayamam :D

İlk deneyimimi sana anlatmıştım ya hocam?

İlk deneyimimi sana anlatmıştım ya hocam?
1681327830879.png

Hatırlıyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı