Rampage MEEPO KM-401 oyun ekipmanı seti alınmalı mı?

Zaboo Mafoo

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
74

Arkadaşlar bu gün gördüm bu ekipmanlar nasıl almak mantıklı mı? Daha önce kullanmadım Rampage. Bir arkadaşım için alacağım.
Alınmaz.
 
Rampage klavye kullanıyordum onu da idareten almıştım ucuz diye, şuanda bazı tuşlar basmıyor yedek PC' ye taktım Gigabyte K83 aldıktan sonra.

Kısaca tavsiye etmem, alın demem ama idarelik ise alın bütçeye göre ancak kısa sürede sorun yaşatacaktır diye düşünüyorum.

(Aynı ürünün hepsi sorunlu demiyorum ama bir çok insan bu gibi firmaların sadece logo baskı ürünlerinde sorun çok yaşıyor.)
 
Bütçe düşük evet. 😔 Bu arkadaşın kulaklığı oyun içi sesi dinlediği müziği bana gönderilir onu ve faresini değiştirmek lazım bunun fiyatında kulaklık ve fare önerebilir misiniz ?
 
Klavye mouse ayrı almak daha mantıklı en azından daha iyi bir mouse sahibi olursunuz.

Kulaklığı varsa telefon kulaklığı vb. almaya gerek yok.

Klavye olarak idare etmek için Trust Gxt Avonn alıp yanına mouse olarak cidden fiyatına göre çok iyi olan Aorus M2 alınabilir Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
 
Valla yalanım yok ben kullanıyorum şu an. Sadece mouse olarak rival 110 aldım biraz hor kullandım ondan gitti yani. Al gitsin
dostum şuan almakla almamak arasındayım. 284tl bu set. Bir bakıyorum videoları izlerken şu özelliği bu özelliği fiyatına göre şahane bilmem ne diyorlar. Bir de yorumlara bakıyorum sürekli herkes yeriyor bu seti. Fazla bütçem de yok yani kulaklık mouse klavye ayrı ayrı 150 200tl vereyim gibi bir durumum söz konusu değil ne yapacağımı bilemiyorum hala.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı