- Makaleler
- 1
Hocam sıkıntı çıkar mı James Donkey kulaklık da?
James Donkey ürün kullanmadım ancak Rampage ürünlere göre daha bilinir olduğu kesin.
Hocam bütçe aşıyor. Sizce JD mi Rampage mi?James Donkey de Rampage benzeri bir firma. Ürünlerini tavsiye etmiyorum. Dediğim gibi 223 TL'ye Trust GXT450 alabilirsiniz. 260'a çıkabiliyorsanız da Tronsmart Sono tavsiye ederim.
İkiside değil. Git camii'ye bağışla o parayı daha iyi.Hocam bütçe aşıyor. Sizce JD mi Rampage mi?
Aşıyor ama. Ve acil diyorum neyse teşekkürler hepinize.İkiside değil. Git camii'ye bağışla o parayı daha iyi.
Aşıyor ama. Ve acil diyorum neyse teşekkürler hepinize.
En doğru cevaplardan çok teşekkür ederim hocamRampage Mesh kullanıcısı olarak 2 senemi doldurdum kulaklıkta ses bakımından hiçbir sorun yok bunu söyleyeyim. LED ışık vesaire sıkıntısız. Fakat kullanıma bağlı kulaklık kulağı ağrıtabilir bu bir eksisi. 2. eksi olarak 2 yıl sonunda kulaklığın terden dolayı pedleri aşırı derecede yırtıldı ve döküldü
Yardımcı olabildiysem ne mutlu![]()
Redragon önerebilirim ikisi yerine, ancak model önerisi yapacak bilgim yok. Trust GXT 450'yi alamaz mısın? 223 TL fiyatı var.Hocam bütçe aşıyor. Sizce JD mi Rampage mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.