Rampage monitör alınır mı?

742795

Decipat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage alınmaz, bunu biliyorum. Ancak bu monitörleri nasıldır? Videoda iyi gibi göründü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage alınmaz, bunu biliyorum. Ancak bu monitörleri nasıldır? Videoda iyi gibi göründü.

Donanım arşivi bile önerdiyse cidden de fp ise bize söz söylemek düşmez.

Rampage alınmaz, bunu biliyorum.
Hiç bir marka için bunu diyemeyiz fiyat performans oranına göre hareket edilir fiyatını hak ediyorsa bir ürün markası önemli değildir. Rampage ürünleri genelde fiyatını hak etmiyor fakat bu tüm ürünleri alınmaz anlamına gelmez. Bu monitör de muadillerine göre uygun fiyatlı olduğu için alınabilir. Benim düşüncem bu yönde.

Hiçbir marka için bunu diyemeyiz fiyat performans oranına göre hareket edilir fiyatını hak ediyorsa bir ürün markası önemli değildir. Rampage ürünleri genelde fiyatını hak etmiyor fakat bu tüm ürünleri alınmaz anlamına gelmez. Bu monitör de muadillerine göre uygun fiyatlı olduğu için alınabilir. Benim düşüncem bu yönde.

Biliyorum, uzun uzun açıklamak yerine kısa bir şekilde yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı