araba almak istiyom
Hectopat
Redragon K552 bakabilirsin beyaz klavye arıyorsan.
Redragon K530 alınır mı?
Redragon K552 bakabilirsin beyaz klavye arıyorsan.
Alınmaz.Redragon K530 alınır mı?
MK61'in PCB'si çok iyi sanki. Zamanında MK61'in PCB'si de sorunluydu.Bilgisayar Klavyesi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Klavyesi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
2 el alırsanız güvenli alışveriş ile 700tl ye alabilirsiniz ben olsam 2 ay içerisinde bozulacak bir ürüne para vermek yerine 2 ele yönelirdim
Bu çıkarılan ürün kötü değil. Yine araştırma yapılmadan "rempeyç alınmaz!" diyenler çıkmış. Bence parvus yerine ghost alın derim:
![]()
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ürünün K552'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, özellikle Switch yönünden.
Alınmaz.
MK61'in PCB'si çok iyi sanki. Zamanında MK61'in PCB'si de sorunluydu.
Bu çıkarılan ürün kötü değil. Yine araştırma yapılmadan "rempeyç alınmaz!" diyenler çıkmış. Bence parvus yerine ghost alın derim:
![]()
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ürünün K552'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, özellikle Switch yönünden.
Alınmaz.
MK61'in PCB'si çok iyi sanki. Zamanında MK61'in PCB'si de sorunluydu.
Hayır Rampage'den uzak durun.
Ürün her ne kadar Optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının switchlerini kullanıyor ve bu markanın Optik Switchleri yok. Normal Switchlere sahip.Bir de optik Switch dediği şu geçirmezlik olayı mı?
Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azcık araştırın.Hayır Rampage'den uzak durun.
Ürün her ne kadar optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının Switch'lerini kullanıyor ve bu markanın optik Switch'leri yok. Normal Switch'lere sahip.
Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azıcık araştırın.
@araba almak istiyom tam bütçeniz ne kadar?
Ürün her ne kadar optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının Switch'lerini kullanıyor ve bu markanın optik Switch'leri yok. Normal Switch'lere sahip.
Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azıcık araştırın.
@araba almak istiyom tam bütçeniz ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.