Rampage Parvus alınır mı?

Bu çıkarılan ürün kötü değil. Yine araştırma yapılmadan "rempeyç alınmaz!" diyenler çıkmış. Bence Parvus yerine Ghost alın derim:

Bu ürünün K552'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, özellikle Switch yönünden.
Redragon K530 alınır mı?
Alınmaz.

2 el alırsanız güvenli alışveriş ile 700tl ye alabilirsiniz ben olsam 2 ay içerisinde bozulacak bir ürüne para vermek yerine 2 ele yönelirdim
MK61'in PCB'si çok iyi sanki. Zamanında MK61'in PCB'si de sorunluydu.

Bu çıkarılan ürün kötü değil. Yine araştırma yapılmadan "rempeyç alınmaz!" diyenler çıkmış. Bence parvus yerine ghost alın derim:

Alınmaz.

TKL aramıyorum o yüzden %60 olan modelini alacaktımda.

Bu çıkarılan ürün kötü değil. Yine araştırma yapılmadan "rempeyç alınmaz!" diyenler çıkmış. Bence parvus yerine ghost alın derim:

Alınmaz.

Bir de optik Switch dediği şu geçirmezlik olayı mı?

Bir de optik Switch dediği şu geçirmezlik olayı mı?
Ürün her ne kadar Optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının switchlerini kullanıyor ve bu markanın Optik Switchleri yok. Normal Switchlere sahip.
Hayır Rampage'den uzak durun.
Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azcık araştırın.
@araba almak istiyom Tam bütçeniz ne kadar?

Ürün her ne kadar optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının Switch'lerini kullanıyor ve bu markanın optik Switch'leri yok. Normal Switch'lere sahip.

Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azıcık araştırın.
@araba almak istiyom tam bütçeniz ne kadar?

Tam tamına 9 Rampage ürün değiştirdim ve hepside kalitesizdi ve hemen bozuluyordu yani ben millete bakarak Rampage kötü demiyorum tecrübelerime dayanarak diyorum...

Ürün her ne kadar optik denilse de değil. Fotoğraflar yanlış. Huano markasının Switch'lerini kullanıyor ve bu markanın optik Switch'leri yok. Normal Switch'lere sahip.

Ya Allah aşkına bir araştırın ya. Hani tamam Rampage kötü, okey ama her ürünü böyle değil. Forumda bir yaymışsınız, gram araştırma yok direkt çöp deniliyor. Lütfen azıcık araştırın.
@araba almak istiyom tam bütçeniz ne kadar?

850 900'e çıkabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı