Rampage pişmanlık mıdır?

Fiyatına göre değerlendirmek lazım herşeyi. Bir ürünü alıp ömrü boyu kullanacaksın diye bir kural yok. Ucuza düşük kalitesi alırsın 1 sene kullanırsın parasını çıkartmış olur.
 
Şuanda Rampage marka bir kulaklık kullanıyorum. Aşırı bir beklentim olmadığı için işimi görüyor. 100 lira civarlarında almıştım. Param buna yettiği için ve acil olarak lazım olduğu için almıştım. 8 ay kadar bir süredir kullanıyorum sorun yaşamadım. 1 kere yere düştü içinden bir şey hafifçe oynuyor. Ama param olsaydı daha kaliteli bir şey almak isterdim. Şuan alabilirim ama bozulmadığı sürece yeni kulaklık almam. Marka çok sürpriz bir marka olduğu için birisine tavsiye edemem. İnsanlar genelde sorun yaşıyor ben yaşamadım şanslı kısımdanım sanırım.
 
Ekipmanlarım Rampage, başta hiç araştırmadan almıştım ve dandik Türk malı olduğunu söylediler. Temmuzdan beri kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Hatta kaç defa kahve, çay döktüm yanlışlıkla, hala çalışıyorlar.
 
Arkadaşlarım Rampage alma pişman olursun diyor. Sizce Rampage pişmanlık mıdır?
Bazı ürünlerde evet. Bizzat kendim yaşadım Rampage Shine 10.000DPI adlı fareyi aldım 1 yıl sonra yandaki pedler çıkmaya orta tekerlek algılamamaya başladı. İnternette de bu sorunu yaşayan insanlar gördüm. Keşke almadan önce baksaydım. Ama bence sensör algılama olarak fena değil.
Kullandığım kulaklıkta Rampage onla ilgili bir sorun yaşamadım sadece pedler biraz kulak ağrıtıyor oda kişiden kişiye göre değişir.
 
Bu yavru yaklaşık 5 yıldır bende, tek sıkıntısını görmedim. 20-25TL civarında almıştım. Benim için pişmanlık değil...

16187566118937662512745153437483.jpg
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı