Rampage pişmanlık mıdır?

Rampage'in veya türevleri markaların pc bileşeni konusunda uzak durmanı tavsiye ederim özellikle PSU'larından. Ama iş çevre birimlerine gelecek olursa şahsi fikrim kesinlikle alınabilir. Ben Rampage Hydra R6 plus kullandım 2. yılındayım klavyenin, en ufak problem yaşamadım hala ilk günkü gibi Rampage pulsar kulaklık ve rampage flare mouse kullandım aynı şekilde onlardan da çok memnunum kaldım. Tek eleştirim donanım yazılımları kötü haricinde gayet iyi işler çıkarıyor. Şuan razer deathadder elite v2 mouse kullanıyorum emin ol hiç bir farkı yok rampage ile tek farkı donanım yazılımı çok iyi razerin. Monitör aldık kardeşime Rampage marka 144 hz IPS çok fazla ghosting var ama aynı sorun viewsonic gibi markalarda da karşına çıkabiliyor. O yüzden çok kötü demek yanlış olur F/P markası çoğu ürünü.
 
Hocam ben de Rampage K29 Thunder kullanıyorum çok memnunum tam bir F/P incelemesini de yazmıştım linkini de bırakıyorum. Bu fiyat bandın da alınacak en iyisidir diyebilirim. İncelemeye eklememiştim buraya yazayım kulaklığın derisi hiç rahatsız etmiyor.
 
Ucuz diye Rampage RGB klavle aldım 6 ayda bozuldu, servisin yeni gönderdiği klavyenin de tuşları silindi. Allah'tan serviste çıkma klavye tuşları varmış gönderdiler onu da kargo parasını ödeyerek.
 
Vallahi hocam her türlü bir yerlerden kısıyor bu markalar Rampage Gamepower James Donkey kendim yeni Rampage rm 344 almış biri olarak söylüyorum bunu ayrıca James Donkey klavyem var param olsa iyilerini alırdım ama bütçeniz düşükse bu markalardan başka şansınız yok zaten.
 

Geri
Yukarı